Thursday, August 20, 2009

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan
yg penuh 'Kerahmatan & Keberkatan'
Kepada semua kawan2 bloggers, sempena menyambut bulan Ramadhan tidak berapa hari lagi, dikesempatan ini saya ingin memohon maaf sekiranya ada silap dan salah yang telah meninggalkan kesan dihati semua. Semoga ikatan uhkwah diantara kita dirahmati dan dipelihara Allah sentiasa. Amin.....
Wahhhh aku rase dah mcm pendakwah bebas kat Majlis Agama Islam ho! Mcmlah aku ni blogger tegar sgt yg byk pengaruh. Takder maknenyer! Tak..tak...aku seyes ni. Korang pun sama erk, jaga makan, jaga diri dan jaga budget utk raya. Aku yakin korang lagi bijak dlm berbelanjaan berbanding aku ni.
Mengaku dah. Dok diam2 situ....Blupppp!

10 comments:

black_canary said...

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Yan dan semua sahabat di alam maya ini,
Tahun ni tak dapat melayan terawih dan pasar ramadhan kat Andalas..tahun ni kita layan kat Bukit Rahman Putra pulak..

YanDarwisy said...

Black Canary : Alamak, dah dokek dgn office den. Tapi Kat sana selalu sesak. Jarang singgah, tak larat nak layan jem.

shima said...

samat ramadhan.btw.nice to know u.

p-na mama oja said...

selamat menjalankan ibadah puasa gak utk ko sekeluarga...

aku pun kalu ada salah silap mintak dimaafkan yer...

sok laks, kena makan puas2...heheh nak pekena ayam penyet lah.. nyam nyam...

black_canary said...

Yan..aku mmg dah terbeli umah kat Andalas sbb time tu aku karja kat NZ Wheels dan wife kat HTAR..alih2 terbeli klinik kat Rahman Putra, so terpaksalah menyewa kat matang jaya..lagi pun sekarang ni aku kerja kat Batu Caves (bukan jaga patung beso tu tau)...wife pulak dah mengajar kat UM..seminggu sekali baru balik tgk umah kat sana

aznitaz said...

sama..akak pun mintak maaf byk2 yer sekiranya ada terkasar bahasa (confirm)..mulut ku jahat tp hatiku baikk (hehehe) seyesly..selamat berpose n slamat beramal :)

momguess said...

salam ramadhan
ko xnak belanje aku ker???
ahakasss

JM said...

same lah kak dgn JM...

nak mintak maap gak dr ujung rambut sampai ujung lutut je...

sampai ujung jari kaki mase nk raye nnt jm mintak maap ok..
ekekekek

Samat berposer kak.. ileviyu

T.u.Y.a said...

salam Kak yan.
selamat berpuasa..
semoga ramadhan ni akan lebih baik dr ramadhan yang lepas..

izman said...

selamat berpuasa yan