Wednesday, August 12, 2009

Sibukkah Aku?!

Sibuk ho aku!


Sempat lagi mengengih. Tgk meja mak...
Masyallah....bersepah!


Noein ni kalau x dtg opis, mau opis sunyi jer mcm muzium.Tapi kalau sekali dia dtg...ader jer lawak kering nak mintak siku dgn aku. Nak2 lagi kuar lunch, dia ni memang ratu lawak kene plak dgn Jaja. Mau aku kene appendix.




7 comments:

gee ryder said...

yan noein tu ganti tmpat sape?

apehal nmpk muka peng je yan..masukanla mages sekali, rindu nk bau rambut dia tu muahaha

JM said...

BZ2 TTP POSE MANJA..EKEKEKE

YanDarwisy said...

Kak G: Smlm dah jumpakan Noein tu. Dia tu pemalu, tapi dah kenal byk mulut. Kak G smlm Kak Nita mcm berminat jer. Yan kalau ader rezeki lebih insyallah, Yan akan buat. Bagus jugak produk tu kan?

JM: Manjer aper kejadahnyer. Mannnyak kerjeee wooo. Letih sgt layan artwork.Time lunch & balik aku buat2 manjer tak tentu pasal. He....

SuFy said...

hurm, rindunya sy bekerja sis...sedey tinggalkan keja dulu..huhu

nasazfrog... said...

uhhh aku pun tgh sibuk giloss ni beb... produk ape yang bagus tu beb..?? hehehehe... sibuk jer aku ni ek,, :)

black_canary said...

sibuk yan....samalah kita...kat klinik aku tiap2 mlm tutup pukul 11 mlm la ni...semuanya takutkan H1N1...org dah tak takutkan B1N1 dah

YanDarwisy said...

Sufy: Alamak...kamu study alagi ker? Lagi seronok study, tak payah berat2 kepala

Nasazfrog: Yelah..aku pun sibuk sgt. Product amender nyer? Ko sms jer aku. Ko ader no baru aku kan?

Black canary: Kat sini pun ada 1 ker. kamu ada klinik ya?