Wednesday, May 28, 2008

Jemput Fatin

Sempat plak ko Yan!

Tunggu depan sekolah

Budak ni nampak jer kecik, kaki melaram!

Last Friday akak ipar aku mintak tlg amik anak dia balik sekolah. Cause dia ader hal. NO PROB! Aku kuar opis kul 5.45ptg. Fatin balik kul 6.30ptg. So dlm mase menunggu dia kat luar pagar, aku x der keje, pose jab. Ko ni betullah Yan. Menyempat jer ko nak bergambar. Esok goreng ikan dgn basuh baju ko jgn lupe amik gambar plak. Wah...terlebih sudah! (Jadi bahanlah ko Stacy!). Lame x lame sgtlah tunggu si Fatin ni. Tapi aku kene tunggu betul2 depan pintu pagar, cause dia x tau yg Ucu dia ni yg jemput. Aku pelik apesal dia x pakai baju uniform dia. Ooooo dia ader perform utk Hari Guru ngupernyer. Tu aku pelik tu, ko ni pegi sekolah ke pegi dancing Fatin?

1 comment:

mama ranggie said...

wah dpt hadiah lah die ek!

lawa!