Thursday, May 15, 2008

Tensen!

Nilah projex's aku sehari dua ni. Siapkan packaging design for eye drops. Nak simple2 aku dah turutkan. Lepas ni aper plak lagi....? Dok mengadjust jelah kejenyer. Kejab2 tukar...Tensenlah aku. Dah nak hantar registration dah oi...Kan delay, aku gak kene! Kepada dept. yg berkenaan, korang jgnlah dok tukar2 lagi k?.. Aku dah pening dah ni....





4 comments:

Giler Graphic said...

mama yan graphic eh??
suker nyer...yeayeay!! erm, mari kembangkan lagi empayar graphic..huhuhu

Giler Graphic said...

sabo jela jadi designer ni.. customer lak macam hampeh je..dah siap itula tak kena, inila tak kena..sakit ati je ek?? pergh..sabo je ..

nasazfrog... said...

yan,, ok la tuh design dia tapi depand kat customer gak kan...

YanDarwisy said...

giler graphic: kalau dulu keje agency lagi bapak tenson. Balik kul 10mlm. Customer punyerlah cerewet..Hampeh! nak complete buat sendirilah!

Nasazfrog: Bebudak semua ni x bleh bg muke. 10X asyik tukar2. Pening gak! Pharmaceutical company...
semua kene ikut rules. Cheh!