Friday, August 8, 2008

Dyla, wish you All Da Best


Iklas dari kami di CCMD

Me & Dyla

Kak Atie & Kak G

with Kak G

Dyla, Kak Ana & Kak Nita

Me & Kak G

Bye bye Dyla...



Gambar penuh kenangan 2 tahun yg lepas.
Sila Abaikan imej dikanan anda walaupun mcm pernah nampak!
Wah....telebih sudah!



Mmg banyak kenangan dgn Dyla ni. Kire aku masuk dulu dlm 4 bulan, baru Dyla masuk. Dyla ni mmg kelakar habis. Buat lawak tapi muke tekun giler. Langsung x gelak. yg gelak bagai nak raknyer aku yg dok sebelah dia ni. Ingat dulu, aku dok senyap2 tido. Puas Dyla kejutkan bagai nak rak cause QA Manager dah lurus terpacak betul2 sebelah aku. Yg paling x tahan biler Dyla bleh buat lawak hangit pekenakan HR Manager kiter org, Mr.Ong. Dok main tepon2 dia, biler dia angkat pastu letak. Aku paling x tahan nak bantai gelak, padahal Dyla bleh buat muke penuh gigih jer tanpe kantoi langsung. Mr. Ong tu dok sebelah meja dia jer. "Alo..Alo....". Time tu aku x tahan beb! Ginjal aku dah kejang tahan gelak. Dyla tukang tepon, Aku tukang tgk reaksi dia. Bayangkan....keji siut!

Pastu dok kenakan Shalini gune suara bini MD kite org. Dyla sekali lagi telah berjaya menjalankan tugasnya dengan penuh usaha & takwa. Aku x tahan beb dok bantai gelak. Sakit perut aku. Jgn luper aku bleh tiru lengkok budi bicara Kak Ikin sejibik sejiban. Yg ni Dyla plak yg bantai gelak cause piching tutur kata dia ala2 panahan petir. Time mengandung lagilah kelakar. Dahlah meje sebelah2, perut sama besar. Kalau jalan berdua org siap mengumpat. "Dorang dah janji ke apa?" Tu umpatan yg nak mintak pelempang. Kire terase gak biler Dyla start kene pindah QA dept. Sampai Dyla dpt offer baru ni, kire sunyi gaklah.

Pastu lagi hangin biler Export Manager siap nak jaki2 dgn kiter org. Apehal plak? Siap tutup2 pintu kater kiter org memekak bagai. Tanpa berfikir panjang terus je kami gelarkan Kaki Gebang Borak x Henggat! Katunlah....

Psstttt: Buat Dyla, sila stanby gelak. Ingat x aper Dyla & Kak G buat dgn keta Sara Da Kastad... memo baik punyer atas cermin keta. Unsur ugutan x hengat. taiko siut korang. Bye2 Dyla. Semoge kiter jumpa lagi....Take care n all da best!

3 comments:

~dyla~ said...

waaaa......
carta paling lawak yg 1st mesti la lawak mr. ong .kekekeke.. yg tue memang sengal habis.. sape suh dia regging aku potostat document dia... cik mat poi tul ler...

carta ke2, yg dajal shalini tue..

oit yan, kantoi ler pasal kee si kastad tue.... hehe

apa2 pun, best kwn ngn korang.. jgn lupe la lawak2 sengal smua tue...

yan, ape citer terkini duo jgn lupe update dyla k

RaFFLeSiA MeRaH said...

amboiii...bukak blog dyla, kuar gambar si yan ni, bukak blog yan, kuar lak jugak muka si dyla ni...huhuhu...rupa2 nya se opis budak 2 org ni yerrr...

YanDarwisy said...

Dyla : Tah..kalau ader citer pun yan buat x kisah. dah bosan! X best mcm dululah Dyla... Ala Kastad dah blah dah. tah2 dah mengandung! Skrg tinggal kawan2 dululah. Kak G pun kalau serius dgn projek dia, mau gak dia nak blah. Aper nak tunggu sini. Keje byk gaji ciput, baik cari projek yg lebih menguntungkan dan x terikat!

Reflessia Merah : Ha'ah lah kak. Kami kawan sekerja dulu..he!