Tuesday, August 19, 2008

Bye..bye Deena!


Bye...bye Deena. Actually Deena ni budak kontrak keje kat tempat aku. Ni gambar dia baru balik dr operate cause dia ader masalah dgn kesihatan. Alhamdulillah, sembuh ko Deena. Deena ni mix. Cina, India, Melayu semua ader. Budak ni mmg pelik sbb dia ni terlalu jujur dlm kata2nya. X cayer, bleh tgk riak muke dia. Dia ni bukannyer lurus bendul, tapi x reti nak menipu diri sendiri, berdose katenyer. Bayangkanlah, depan2 aku bleh ckp "Akak, dulu kan kiter mule2 dulu x suke dgn akak. Akak sombong" Bleh gitu? Keras aku kat situ. Aku ckp balik, "Akak ni bukan jer sombong, akak ni pembunuh tau, perompak dan penculik jugak" Dia sengih jer.... Anyway, keep in touch arrr, take care n jgn lorat! Nanti aku upah orang2 aku pau ko bli cendol sampai 50 henggit. Amik ko!

4 comments:

fuadnis said...

bila tgk yan teringat kakak ipar nis..memang cantik n pandai bgaya..

psstt..nis tak suh yan kembangkan idung tau..he..he..ni serius puji..ikhlas lagi!!

~dyla~ said...

yan,
tak sempat dyla nak knal ngn deena ni...

YanDarwisy said...

Fuadnis : Wah, jgn arr up kiter lelebih.. Katakan sajalah apa yg kau mahu. Adakah chicken chop @ nasi kandar king?! X nampak ke lengan dah mcm batang pisang.Gemuk...arrrr!

Dyla : Ha'ah, time Dyla msk keje pun dia still mc. Tapi dia masuk kejap je.

nasazfrog... said...

yan bagus la dapat kawan cenggitu, hope deena berjaya dgn kerjaya barunya... ko ni ganas betul.. :)