Monday, August 11, 2008

Malam Penganugerahan SM & SSM Hai-O 08'











Sabtu lepas, aku ke Dewan PGRM, Cheras, KL utk menghadiri Malam Penganugerahan SM & SSM Hai-O 08'. Punyerlah ngamai giler pengedar Hai-O Lembah Klang. Paling teruja biler tgk keta2 mewah beratur dgn plat no pendaftaran kumpulan masing2. 181 & 369. Paling membanggakan semuanya orang MELAYU. Mmg teruja gak tgk. Mlm tu upline aku member sekerja husband aku, Faizal dan wife Maria amik anugerah. Dan kami kumpulan Taipan 181 dtg beri sokongan. CDM Roshila dari group Taipan 181, pecah rekod utk pengedar Hai-O menjadi jutawan dalam mase 4 bulan. Padahal sebelum ni dia hanyalah seorang cikgu dan suaminya seorang juru teknik duduk plak umah flat. Amik cuti sebulan tanpa gaji seterusnya letak jawatan 24 jam. Berani tul dia...Tapi dengan kesabaran, kesungguhan dan x pernah kenal erti putus asa, dia telah menjadi salah seorang jutawan Hai-O. Insyallah...aku pun akan naik pentas gak. Kalau ader rezeki, lagi sebulan dua. Insyallah...Semuanya bermula dari bawah....Nak ucap thanks kat Upline aku Ena & husband Abg Wan yg x putus2 memberi nasihat dan tunjuk ajar pd downline yg baru spt kami. Sikap tidak lokek ilmu dan sentiasa membantu membuat kami sentiasa menghormati korang. Terima Kasih dan tahniah diatas kejayaan kereta baru Toyota Camry baru x lame lagi. Padahal baru buat lebih kurang 6 bulan lebih...Cayalah! Korang pun boleh!....Ke Bintang!


6 comments:

~dyla~ said...

wah, best la yan.

yan, sila ke blog dyla. yan dah kene tagged..

fuadnis said...

hai ...salam pkenalan gak..actually nis dah lm mengikuti blog yan ni..sumenye dr blog dyla la..erm..baru2 ni adela 1 group dtg tempat keje nis sembang pasal HI-o ni tapi nis mcm tak brape layan..bleh tak yan cite lebih terperinci kt blog yan psl HI-o ni..nmpk mcm menarik gak..

RaFFLeSiA MeRaH said...

x lame lagi jadi jutawan la sorg lagi member kita ni yerr...jgn lupa banjerrrrrrr...hiks...sori, akak x sms pun lagi...if berminat ape salahnya kan...

YanDarwisy said...

Dyla : Sorry byk2 Yan x sempat nak jwb tag Dyla. Tapi Yan dan siap mengarang. Tunggu...

Fuadnis : Byk persepsi org pasal Hai-O ni. Yg penting kita tidak salah pilih UPLINE dan sentiasa byk bersabar. Alhamdulillah.. Yan dah byk buat research pasal Hai-O ni.Email yan nanti erk kalau berminat!

Rafflessia Merah : Insyallah...masinlah kata2 akak. X per kak. Biz ni tiada paksaan.Kalau berminat bleh sms k?

nasazfrog... said...

yuhuuu... ko jd agen dia ker,,, ader guna brg dia tak,,, sikit hari lagi ko plak yang jd jutawan.. :) mudah-mudahan..

YanDarwisy said...

Aper2hal ko contact aku erk...
Amin...mudah-mudahan, makbullah doa aku wei...