Wednesday, October 22, 2008

Aksi budak x reti mengantuk!

Senaman tahan kencing namenyer ni tuan-tuan

Yahoooo!


X nak tidolah bu....

Sabo jerlah!


Darwisy ni memang nak kena. Mate aku memang mengantuk giler, dia mcm x der tanda2 nak tido. Kalau masuk bilik, bende yg pertama dia buat, stund atas katil. Pastu amik lampu suluh siap mengelinjat menyanyi lagu yg x pernah aku dengar. nak marah pun x jadik. Dia dah sengih2 mintak simpati. Hai anak....anak...

9 comments:

CuTeMiUt78 said...

sabo yarn... biasa ler anak kan.. heh..heh..heh.. yg benornya nak minta perhatian tu..

DYLA said...

hhhehhee.. darwisy.. ko tak takut ngan ibu ker??? brani ko buat aksi tahan kencing tu? saper ajor?

YanDarwisy said...

cutemiut 78: memang dia ni dah lebey. nak layan dia jer...aku dia seksenya ajak main kete racing. perasan mcm anak tunggal.

dyla: dia memang mcm tu. skrg dah x pakai pampers. yan marah kalau kencing mesti cakap. jgn tahan2 sebab nak main punyer pasal. tapi setakat ni dia cakaplah... memang pampers lame sumbat bawah katil. banyak plak tu.

nasazfrog... said...

ala nak marah pun anak kan,,, kengkadang tersenyum kite tgk karenah anak yg semakin bijak neh.. :)

gee ryder said...

besela tu yan...aqeel yg kecik pn dh pndai gak...msk blk je terus g kt kpala katil pastu lompat sorg²...asalnye msk utk tdo...kdg blk dh gelap pn jd gak dia main sorg...

darwisy tu thn² jgn terkencing ats katil sudah...

RaFFLeSiA MeRaH said...

ooo...gitu rupa nak tahan kencing yerr, hiksss, memcm lerrrr....yan edit gambar kat photoshop ekk, akak nyer laptop ader la program tu, tapi x tau nak guna...huhuhu...cantik gambar bila dah edit kat situ ekk...

PuteriSatu said...

hiks...kekadang mang perangai anak-anak ni betul2 menguji tahap kesabaran kita....

achee_b165 said...

weh.. ko add le ym aku.. leh borak2!!

xyah la baik sgt keja tuh..hehe!!

ym id : achee_b165

~mamaREDZHA@p-na~

YanDarwisy said...

Nasazfrog: Tulah pasal, skrg ni dia dah pandai plak nak menjawab. budak2 sekarang...Pengaruh TV kuat!

GeeRyder: Dia kalau gelap lagi suke, biar ibu dia ni x nampak segala perbuatan dia

RF: Bleh kak, akak kene pandai godek2 skit. Kalau dah pandai mmg seronok.

Puteri Satu: Memang tul kak. cume sabo dgn x sabo jer...

achee_b165: Aku x bleh YM, Company dah block. Ko jgn tanyer lagi soalan yg menyinggung perasaan aku ni.