Friday, October 10, 2008

Raya Time...!

















Mcm biase..masuk2 keja jer, mmg liat nak start balik. Kire acah2 nyanyuk. nasib meja aku x bersepah. Ader xder pun note2 yg konon2 urgent. Hari ni, aku dpt jemputan ke open house company. Aku baru msk opis semlm. Ha amik ko cuti lamer x henggat. Aku membalas dendam sbb aku start cuti on first day rayer tu. Mcm nak benti terus pun ado. Syaiton'nirojim tul!. So we all gerak dr opis ker Pan Pac Kl kul 2.30ptg. Sampai saner ngam2 ho kul 4. Biaselah masing2 memperagakan baju rayer yg ado. Aku mcm biase simple n biase2. Tgh2 aku dok melenggang ke ballroom tu ader satu pompuan tegur aku. "Ni Yan kan? Aku mcm perasan dr tadi. Tapi takut nak tegur. Ko mcm dah berisi skit" Blupppp.....! Apakah ini semua? Istighfar....Istighfar.... Yan. Yolah aku tau, sedo! Sedo dirik..... "Ko pun mcm berisi gak sejak kawin langsung x nampak muko" Sengih jer dia. Actually Nor ni kawan aku time lepas2 SPM amik MS Office kat Cosmopoint Klang dulu. Same mengedik same menggelinjat. Lamer x jumper. Padahal umah bukan jauh sgt pun. Company dia buat Water System Treatment. Baru CCM beli. So salah satu anak syarikat CCM lah. Secara x langsung stu familylah...kisahnyer. Mmg byk gambo. Layan jerlah..............





7 comments:

DYLA said...

fuyo yan cantek la baju raya yan!!merah lg..

yan, bgtau kat kak minah handbag dia menyilau la.. heheheh

kak g mana yan? takde dlm gmbr pun?

CuTeMiUt78 said...

wah..kemain lagi ko yerk.. beraya sakan.. anyway slamat kembali bertugas dan slamat hari raya aidil fitri...

nasazfrog... said...

beb gambar beraya kat kampung tak dok ker...

gee ryder said...

msg² memperaga bju raya nmpknye...anggun bangat!

dyla, k.g time tu tgh melahau kt kg lg hehehe...

achee_b165 said...

yo ler... tempek la pic kt kg beb bru meriah..kekek!!

weh!! ko designer kt ccm ker? dlu zamani pn kt cna kn?? ada keja kosong x?? rojer aku tau...kekekek!!

YanDarwisy said...

Dyla: cantik manernyer merah menyale tu. biase2 jer. Kak minah biaselah, tokey AR kene lebih. Kak G x der, masih berkampung di kampung. Sakan wei!

Cutemiut78: sakanlah walaupun puasenyer x sampai sebulan. org pompuan....

nasazfrog: nantilah aku masukkan. tapi aku x bersakan bergambo, konon sibuk sgt rayer tu. padahal dok melantak sambil tgk astro.

gee ryder: rugi kak g x der, kalau x bleh kiter kecohkan meja kiter. tgk aksi mak jan dgn jalak lenteng (jgn bg tau org saper tu, ni rahsia kumpulan kiter!)

achee_b165: ha, tau pun ko. zam tu dulu dok meja belakang aku. ader gambo dia waktu nak bla. dlm bulan 6. ko tgk arr. lawak muke dia. ko cari keje kosong? ko kan buat part time dgn rozie.

RaFFLeSiA MeRaH said...

cantikkkk posing, maklumla baju pun dah glamer tuuu...