Friday, October 17, 2008

Sekilas....

Thanks auntie Ina!


Sompat lagi tu!

Gemuk kan? Arghhhh...lantaklah. Janji hati aku sonang ba!

Langsung x hirau mak apak dia...yolah!

Hah..ko kan anak ayah kan..kan..kan....

Aper masalahnyer ni....nak dukung la pulek!

Gelak2 tander org nak nangis, stanby Ayah!

Nak tido ngupernyer dia....zzzzzzzzzzz!

Minggu ni aku memang sibuk tahap kari babas. Tak sempat nak update blog. Kengkadang kalau masuk blog kengkawan memang nak komen, tapi apekan daya, mate hanyer mampu melihat. Tangan hanyer mampu meng scroll. Bleh? Hari ni pun aku sibuk jugak, tapi tempurung kepala aku x bleh nak jalan dek jem kerana keja yg melambak macam jualan lambak. Kelakar ker Yan? Tapi naluri aku ni memang memberontak nak selit barang sekeping dua isi cerite dlm minggu ni. Walaupun agak basi, tapi bleh lagi arr...kalau roti tu expired 2 hari sebelum tu kira halal lagi arr. Ahad lepas pi umah classmate kat uitm dulu kat PJ Old Town, Ina. Kire jamuan teman tapi mesralah. Kami pun x lamer cause gelap guliter kat luar umah nak hujan lebat tunggu jer menyimbah bumi. Darwisy pun baru jer baik demam selsema. Anyway thanks Ina. Tinggal nak tunggu nasik minyak jer dr umah ko. Bilerlah ko ni nak kawin hah? Jgn nak persan ko tu mude belia. Muda aku bleh terima, tapi belia agak pelik bg aku. So lepas tu aku pi Sunway Pyramid. Biaselah dia, eksen mcm datang sorang drive sendiri jer. Lame aku bertawaf, aku tgk Darwisy buat perangai. Nak tido pun ader. Nak berdukunglah pulek ko ni. Ha..bab dukung-mendukung ibu ko ni x ambik tander yo. Ayah ko amik tander utk 2008/20010. Silakan......



7 comments:

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.. mana de gemuknya.. ko je yg terperasan..

fuadnis said...

yandarwisy,
aku pun sebenornye klu boleh tak nak ada tander dukung ukail..tapi masalahnye suke bebenor dia dgn badan aku yg tombam ni..abah die suke sangatla dpt jalan melenggang!!eh..dah berapa umur darwisy yek??bila besday die??

YanDarwisy said...

Cutemiut78: Ko jgnlah nak mainkan perasaan aku ni. Aku tau sgt badan aku dah mule nak naik...gumuk!

Fuadnis: Anak aku 2thn 6 bulan. lahir bulan April 2006. Aku x laratlah nak dukung..dia dah besau

fuadnis said...

yandarwisy,
laa....sebaya ngan ukail..aku ingatkan dia dah 3 tahun..nampak badan dia cam budak dah 3 tahun..ukail lak lahir bln 3..samo2lah kta berusaha bagi depa adik yee..hik..hik..

PuteriSatu said...

yan...akak link blog yan ye...cantik gambar2 tuh...akak tingin nak bertudung cam yan tuh..tapi cam tak sesuai dengan akak yang gemuk gedempol nih...hiks....

RaFFLeSiA MeRaH said...

cantik arrrr gambar2 tu, edit pakai ape tu yan? suka tgk foto2 tu, mesti kamera pun canggih kan?

YanDarwisy said...

Fuadnis : aku x kisah, kalu ader, pun aku terime...blum ader rejeki lagi. kite tgk saper dulu erk!

Puterisatu : thanks kak. ala bleh jer kak. yan pun muke tombam gak. kotlah akak pakai lagi manis tau. blum cube blum tau ewahhhh!

RM : maner ader kak, kamere cikai jer. last year bli. yan bukan kaki layan kamera2 ni. edit kat photoshop jer. kamera murah. janji berseni.