Tuesday, October 21, 2008

My Weekend Activities

Sunday, My cousin weeding
Saat tunggu pengantin nak bersiap. Mak aiii bukan main lame beb!


Muke tahan panas terik


Melayan kerenah anak sorang

Hijau tema umah perempuan

Senyum tande setuju beb!


Sempat bergambar dgn cousin aku


Aiseyyyy...My Hubby Flash-back balik time kawin la pulek


Ni anak cousin aku, sebaya Darwisy. Sara Ariessa


Mak aku dgn adik bongsunyer. Auntie aku senyum terime menantu!


Last week, jadual memang penuh. Ahad aku pi hantar cousin aku kawin blah pompuan kat Bukit Changgang, Banting. Cause this weekend aku x dpt nak merewang umah autie aku a.k.a adik bongsu mak aku. Aku pi "MPK Family Day". So kire ni nak ganti baliklah. To cousin aku Syuzaidi dgn wife, Nasrinda "Congratulation erk". Present ko aku past bg mak aku nanti. Tiket percutian pi Pulau Ketam 3 hari 2 malam.





Saturday, Eykal's Open House


Chup!

5 comments:

gee ryder said...

yan sedondon nmpk ngn pengantin..
jemek duk imbau kngn lalu tu jgn smpn hajat psg sorg lg sudah yan heheee...
eee c darwisy ni sengih² lak dia yer..jaga dia...aritu wat grg..

DYLA said...

yan,
sonok yan nmpaknya tu...hijau serindit smuanya...

kak g ni mandai je ckp jemek angan pasang sorang lg.. rotan je kak g tu yan..

CuTeMiUt78 said...

wah.. kemain lagi full aktiviti weekend ko ya. Bestnya pengantin dapat hadiah.. tiket percutian lagi.. ni kira honeymoon ler ni erk..

nasazfrog... said...

aku teringin nak pakai tudung cam ko tuh beb,,, tak per nanti pas bersalin ajo aku heh,,,buleh,, den tak reti.. :)

YanDarwisy said...

Gee Ryder: nak pasang lagi satu? nak pasang aper? pasang lampu? pasang kipas? atau angin pasang...ada berani bleh cube. tgk kain pelekat melekat kat kipas syiling!

Dyla: ha'ah kebetulanlah pulek. bukan rotan, nanti kene mintak blanjer kenny rodges

cutemiut78: ha..ha..ha..pulau tu pulau yg x der org duduk. pulau org dok tangkap sotong. kui..kui...

Nasazfrog: ko pakai jer, aku dulu pun time nak pakai rase mcm pelik. ko pakai lagi cantik beb. layan jer...