Monday, June 2, 2008

Hanye 3 langkah...

Panduan utk aku


Ini adalah sebagai panduan utk aku je... Bukan untuk menjadi rujukan @ pun ikutan. Aku just buat plan ikut kemampuan aku. Tau2 jerlah aku ni kan. Mule2 jer yer yer ooo. Tapi aku cube gak. At least sampai nampak kesan walaupun sikit. Iyo ko? Nak balik pada asal time study dulu mungkin tidaklah kot. Jauh larinyer. At least ikut BMI yg disarankan pun kire o.klah. So sebagai pengajaran utk mase pregnant akan datang. Jangan main makan jer tanpa pikirkan baik buruk. Kerana inilah kesannyer. Sekian terime kasih....

3 comments:

RaFFLeSiA MeRaH said...

mcm nak peknen utk second baby jer niii...kalau betul, ok arrrrr...

Giler Graphic said...

yurp...
jom kak kita diet same2.
uhuhh suar da tak muat da ni..

green apple said...

aiseyman, tembamnya anak u.
rasa nak gegetttt pipi dia.

wahh..ko pun sama ngan aku melancarkan perang terhadap nasik.

minyak masak taknak naik ke? biar aku kurang sket pakai minyak, konfem seminggu dah kurus.