Friday, June 6, 2008

Bravooo....Bravooo!

Yan, ko jgn nak acah-cah plan jer lebih. Tu sajer nak buat pembakar semangat ke @ saje nak sedapkan hati ko? Ececeh....ni semua memang aku nak buat erk. (Sambil jengilkan mate & cekak sampai ketiak, bukan pinggang.) Bayangkan...Jgn ingat aku hangat2 najis kude plak. Esok aku kene tukar profesion aku dari "Designer" ker "Pah Bedah". Kalau laki aku bace mesti dia bantai gelak terguling2. Cheittt...! Ingat aku x kuat semangat ker? Aku akan jadi "SuperPower" esok. Tengoklah nanti! Bravooo....bravooo....brambus! Hidup Yan! Justice for Yan! Piwetttt...........Upss skit!
*Mengemas beriye mcm esok nak ngayer plak.

8 comments:

RaFFLeSiA MeRaH said...

nampak gaya pasni ko nyer stail pakai kain batik jer la yer yan...hehehe...jgn lak 1 hari ko pucat lesi sbb penat, kang x masal jer laki ko x kenal ko lak, biasa bergaya kemain, tetiba dah cam muka bibik pulak...haru betul weiii...

mama ranggie said...

tugas seorang isterikan?

YanDarwisy said...

Berani, berani jer dia x kenal Yan. Ni dok kene buli dgn anak dia kat umah, ditambah dgn hasil kerje Darwisy kat umah.. tapi on that day saye berjaye juga akhirnyer!

YanDarwisy said...

Tul tu Mama Ranggie, inilah natijahnyer seorang pompuan.

PuteriSatu said...

wah...keje harian tuh....tak pernah habis kan...

nasazfrog... said...

biaso la beb klu dok umah bkn leh rehat sgt,, ader jer yang nak di capainyerkan,,, kate pun rajin... yuhuu...:)

viruspadu said...

semangat2! u can do it!

hihihihihihi... kene minum super power sungguh nih...

green apple said...

baca list things to do kau ni, baru aku notice, umah aku takde longkang.