Tuesday, June 24, 2008

Kenduri lagi...


Like father, like son

with Adik Ipar, Myra


Darwisy with his Nenek Jah & Atuk! (My Father n Mother in law)

Ahad lepas, aku & hubby hantar mak & abah dia gi Kenduri kawin. Memandangkan aku pun x der buat aper ptg Ahad tu, aku pun No Hal. Tapi aku mmg nak puji lauk dia lain dr yg lain. sedap ala2 kampung gitu. Dah name pun Kg. Jawe, Klang... dan lepas hantar mak & abah, we'all pun cabut ke Jusco. Hubby nak bli perfume n kasut keje aku...yahoooooo!



6 comments:

nasazfrog... said...

apsal ko tak ambik gambo makanan yang sodap itu,,, nak gak tgk lain dari yang lain kan.. ha kasut perfume mane nak tgk,,, erm,,, shopping sakan yer,,,

~dyla~ said...

yan...
ensem tu yan, father in law yan... ari tue dyla tgk lain....ni dah bergaya dah dia..

RaFFLeSiA MeRaH said...

hehehe....suker sgt nk dpt kacuttt ngan perfumeeee....

YanDarwisy said...

Nasazfrog : Ha ahlah bleh aku luper. Nanti aku letak erk...Yg yernyer laki aku punyer perfume, aku bengang dia jer yg bli, habis aku? X kan Pakai minyak gamat? Maner blehhhhh............Aku cume dpt tacut jer?!

Dyla: Apak mertua yan mmg pandai bergaye. Tu blum tgk dia pakai spek itam..

YanDarwisy said...

Rafflesia Merah : Erm...suke gak gak! Tapi nanti nak mintak minyak wangi gak! Mengelat dia!

Jh said...

Wah.. mesti ade sambal goreng pebret aku kan. Hehee.. Lama tak tengok wak bakar dan isteri. Maintain hensome. Hehe.. Agak2nya darwisy pandai tak main congkak bawah rumah dengan bijik getah macam kita dolu? Siap cari biji getah dulu sblum gie skolah ngaji kan..