Tuesday, July 8, 2008

Farewell's Zamani


















Hari ni ader Majlis Farewell's Zamani. Dia sibuk nak berenti. X tahan dgn company katenyer. Tak der arrr, sajer aku buat gossip....Dia nak concentrate buat Insurans sepenuh mase. Habis semua satu company dia ceramahnyer pasal insurans. Wei, kucing anak buah aku bleh amik insurans x? Actually Zamani ni graphic designer gak. Kire dia byk gak arr buat jase kat company. Tup2 dia nak benti. Ko ni Zam...mmg mate duitan. Pantang org ajak buat business. X perlah Zam....dan rejeki ko! Dan thanks a lot pd semua rakan2 sekerja yang menjayakan majlis ini, lebih kurang dalam 34 orang. Thanks sekali lagi...

*gambo aku mmg x byk dlm ni, pasal akulah yg kene amik gambo. Hampehhh!


3 comments:

~dyla~ said...

bye bye zamani... next my turn plaks... hiks...

yan, ramai nya join si zam blah ni? tmpat sepesel plak tu...

apa la kelebihan ko ni zam.. penjual insuran termasyhur ke?

psst: yan, si hilmi tu nyibuk ajer...

YanDarwisy said...

Dyla: Zam ni dia mmg begik! Semua dia pakse pegi farewell . Dia nak u'sha Inas, kenen2kan dgn anak dia Adam. Yan tau Dyla dpt offer. tahniah n good luck. Wah dpt gak Dyla. Jgn luper Yan!

~dyla~ said...

yan,
tak lupe punyer... sayang nak tglkan duopharma.. sedih la. dah ramai geng kat sana..

tapi nak wat mcm ne.. jauh sgt kan.. tak larat. lg plak dah ada anak ni..

ish zam ni pandai je nak kenen2 budak2 kecik.. hish hish hish... nampaknya bapak dia yg lebih ni..