Monday, July 14, 2008

MIFB 2008













Eh! Mcm ku kenal product ni...

Ya Rabbi, company sendiri pun ko buat2 x kenal Yan?

Tak salah lagi...CCM amik part gak ker?

Sempat amik gambor dgn budak marketing...

Muke aku dah mcm aper tah. Dok penat berjalan


Last friday, aku take half day nak pi tgk MIFB kat PWTC. So lepas amik akak ipar aku kat Shah Alam, terus gerak. Cadangnyer nak naik komuter, kul baper plak nak sampai umah kang. Aku drive jer ikut Jln Duta lagi senang, x sampai 30 minit. So ader misi sebenarnyer aku ke sana. Nak study pasal packaging utk project aku. Seronok tgk exhibition tu sambil test2 food yang ader. Dari kuih bakar sampai ker nuggets kupang. They all mmg kreatif. Kalau ader usaha dan minat semua pasti berjaya...Ini baru permulaan. Just nak research n study dulu.





4 comments:

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam perkenalan..bila abis mifb ni?

RaFFLeSiA MeRaH said...

sonok gak pi pameran kait ngan mknan camtu kan? leh gak kyg2 kan peyut kita...kalo pameran buku ke, pameran keter ker, pameran umah kerrr...langsung xdpt aper...huhuhu....sori, asyik pk mkn jer sejak 2 menjak ni...:D

mama ranggie said...

seronoknye...best tgk mcm2 ado...

YanDarwisy said...

Crazy Beautiful: Salam perkenalan too!. He..he..he... dia buat 3 hari jer kak!

Rafflesia Merah: Best woo kak. Mengunyah jer.Dah berisi ker? Kuat makan plak? jeng..jeng..jeng..

Mama Ranggie: Seronok tau mama. Semua nak bli.