Wednesday, July 9, 2008

Seawal Pagi

Benci muke aku time ni. Gemuk siot. Yg sebelah tu Pakcik Salim da Brutal dgn Kak Ana yg slim. Jeles mak nyah dgn org langsing ni. Gambo ni mase aku nak amik product DD. Kene askot tu. bahaye beb! Hilang buat nayer.

Autie Marry, suke sakat dia. Lawak x henggat punyer.Luv u auntie Marry. Marry Christmas! (Ape kene mengena Yan?)

Wan, aper ken name aksi ko ni? Ke main tekinje2 ko. Seronok ko bos x ader.

Inilah antara kawan2 yg hampir dgn meja aku. Kak G & Mages. Kawan berborak2. Kak G tampil dgn imej baru. Aku suke.

Pagi2 lagi bos aku Pn. Anita dah tanyer..."Yan pg ni nanti tolong saye buat advertisment tu bleh?" Sambil senyum aku jwb "Ye Pn. by today nanti saye email" Wah...! Jawapan, skema x hengat! Aku dah masuk dept baru dan dpt bos baru. Baru 2 minggu. So far, x der aper yg menyulitkan lagi lah. Ye..ye aku tau. So, pg2 lagi dah kene turun' finish good store' nak amik picture utk advertisment. Dah tu tau jerlah bebudak store, nampak kemera mcm msk melodi. Nak2 lagi si dak Wan. Bukan main suko ko Wan terkinje2. Taulah bos ko x der... Maklumlah, tgh berdebar2 tunggu org baru. Wife dia tgh menunggu hari. Selamatlah buat Wan & Ema erk.


1 comment:

~dyla~ said...

yan,
tlg tnya kak g, itu tudung mana beli? hehehe.. tantek la...