Wednesday, July 2, 2008

I'm Back

Tepi bunge pun jadik!


Ayah...coming!

My Mum


dah nak sampai...


Apelagi Tuan hakim ni?


Alhamdulillah...semuanyer selamat!



Wah...dpt dok Grand Stand!


Ko bleh dok diam mcm Ibu ni x?


Ape ke motipnyer ni?

Band nilah yg menakutkan Darwisy


Semangat Semua Penguatkuasa...

Berpanas

*Harap maaf, semua kualiti gambar ini adalah yang original. Tiada unsur2 edit-mengedit. Sebab aku malas nak adjust. Layannnnnnnnnn....

Welcome back! Selepas beberape hari aku bercuti, biaselah kan mcm liat nak masuk balik office. Seliat keropok lekor yg baru lepas kene rebus. Tapi sesekali bantai cuti manyak best wo! So Jumaat lepas aku bercuti cause pi tgk hubby aku konvo kat PULAPES, Banting. Darwisy plak bukan ngeti dok diam. Nak tunggu dia habis bukanlah main lamer. Dari umah kul 7.45pg sampai sane ngam2 ho 8.15pg. Speed ma.... Bukan main lame aku tunggu. Kul 1.00 tgh baru habis. balik tu mate punyerlah mengantuk giler! Alhamdulillah...semuanyer selamat.


4 comments:

RaFFLeSiA MeRaH said...

sib baik wife ngan anak dia x berkawad same...huhuhu...cun arrr ko nyer imej skrg kan? sukerrrrr tgk....

mama ranggie said...

tahniah tuk ur hubby ya!

mama darwisy pon makin vogue giteww...

nasazfrog... said...

beb hang bukan main lawa lagi,, suke tengok .... :) ayu gitu..

YanDarwisy said...

Rafflesia Merah: hampir2 gak den kawad. Udah tu dok asyik mengejor anak jo. Penat den!

Mama Ranggie: Wah.. badan makin gemok. Vouge ke bendenyer...

Nasazfrog: badan makin naik beb. Pakai baju aper pun mcm x kene. Hampehhh!