Wednesday, December 17, 2008

Dah sudah....

Finally berjaya jugak Darwisy meng'adjust ayahnya...
Puas hati ?


Adoi, melalak nak ikutlah pulek!


Amendelah yg dia buat...

Kire aper tu...? Upah teksi ker?


Mlm tadi Darwisy buat drama Samarinda. Darwisy ni pantang ayahnyer start moto ke, keta ke...laju jer nak mengekor. Ader ke patut ? Dia ingat asal start keta nak pi jenjalan. Ado? Mlm tadi dia usha2 dok dlm keta, pastu aku nak amik, dia buat muka ketat. Boleh? Nak follow ayah dia. Ayah ko nak pi kejalah Darwisy ooii... Last2 apaknyer kalah jugak. Dia bawak anak lelaki kesayangan dia round2 pastu hantar balik. Kalau aku tu..assalammualaikum lah. Hubby aku suke sgt nak melayan kerenah anak dia.


4 comments:

DYLA said...

bwk je darwisy tu, nnti dia leh jadi P.A Sulit ayah dia.. hehe

YanDarwisy said...

dYLA: bagius jugak tu..kalau apa dia nak ngurat mak guard kat opis dia, darwisy tumbuk kang!

gee ryder said...

hehe lucula muka darwsiy nangis...
dia nk wat peace tu kot yan,
tp xmnjadi2 hehe..

nita said...

ala2x cian nyer awisy kena tggal. anak sorang yan. leh lak bapak dia ikut rentak. nnt dah ramai kalu sendiri mau igtlah..