Wednesday, December 24, 2008

Glory Beach Resort, PD



Tahniah, kerana apartment kami depan pantai jer!


Tolong....saya dianiayai!


Jangan....kasihanilah saya

Apesal muke x puas hati hubby aku ni?

Cantik punyer korang tenggek?


Pipi jer kembung

Besaukan lagi mulut anda


Lamer lagi ke nak sampai?

BBQ time!

Besday Party....



Siaran Tertunda....
Tu jer yg bleh aku tulis, Actually, program mesra keluarga ni dibuat 2 minggu sudah. Blehnyer aku terlupa. Sampailah member aku tanyer. "Maner gambo ko pi Pd beb?" Luperlah pulek... Lepak 2 hari 1 mlm kat Glory Beach Resort. Cause abah mertua aku dpt percutian percuma. So dia nak bawak anak dan menantu sekali. Baik kan apak mertua aku?....(baik punyer ko upps Yan?). Mlm BBQ aku lebih kepada handel sukaneka, tapi kamera aku x der bateri, kong. Aper barang ko Yan....

8 comments:

gee ryder said...

apsal pipi darwisy asik kembung je yan...beria tul dia meniup...hehe..lwakla darwisy ni..
aik bday sape ni yan? nek jah ke? hehehe...

k.g pn nk kena wat fmly day gak la...cam syok jer

DYLA said...

yan,
dyla pun perasan darwisy suka buat pipi kembung. rase tu trademark dia yan...

yan, dyla nmpak darwisy dah besar ye yan.. jap je masa berlalu..

YanDarwisy said...

Kak G: dia memang mcm tu. Kalau ditegur, lagi diia buat. Sesekali layan family day syiokk gak kak G

Dyla: hah..tau x per. itu salah satu pe'el dia. Dimarah buat x reti jer... yelah kan. rasenya baru lagi mabuk mengandung

p-na mama oja said...

wah..yan beh arr, siap ada femili day lg... mantap arr ko pnya famili nie... kitorg pn ada plan nk wat famili day tp bkn ngn famili aku tp ngn kwn ex-housemate aku, arap2 berhasil ler...

p/s: ko tnya psl pic aku kn? aku pakai kamera fon laki aku, cikai jer.. tp kc edit kc cun maa, pakai photoshop jer...

azie said...

ai mam@wisy...azie sihat...mana ada azie peknan...lum rezeki tp kalo masin mulut mama@wisy...alhamdulillah la doa2kan azie ek...

* sorry kalo azie tersilap org ye

nita said...

mmg bes family day nih. lagi bes kalo ada org tanggung..he..he..baik betul pak mentua yan. UNTUNG yan..kalo dibandingkn ngan aku nih..menantu hantu. tgh sakit pun metua x mai sibuk ngan menantu kesayangan dia jaa.

CuTeMiUt78 said...

wah, bestnya cuti2 m'sia erk.. santai2

JM said...

besnye kan dpt bercuti skali skale cam nih...