Monday, December 15, 2008

DiLema Annual Dinner?

Harus ke aku begini?





Cantik jugak kan blouse Retro ni?




This year Company Annual Dinner aku x sure boleh layan ker tidak. This Saturday tu.... (sila panjangkan munjung mu itu seinci) Maner nak rembat baju? This year kat Sunway Hotel. Tema utk kali ni, "RETRO". Bunyik mcm best, tapi thn ni mcm kureng skitlah mak nak layan. Costume satu aper pun x beli. Kocek makin nipis. X der budget utk ke arah tu.... Kalau x pegi mcm sayang plak, company potong tiap2 bulan 5 hengget. Korang kiralah, kalau setahun....tak 60 henggit? Bli kasut lepas tu! Mcm thn2 lepas, butik kakak ipar aku jadi penaja. Tapi dek kerana "RETRO"lah katakan, aku mcm... Tah lah! Ke aku kene tempah rambut alfroooo kaler pink?? Kak G ....pegi ke takkkkk?


P/S: Yg sebenornya teman nak kaborkan, badan teman makin besor...ater? Mood nak BERGAYE tak adey nyerr. Ater ?





7 comments:

DYLA said...

yan, apa kata pakai je baju mak yan zaman 70an tu.... hehehhehe save bajet..

pn. Rocky, sila advise yan k.. hehehhe

***pegi jgn tak pegi yan, Sunway hotel best giler tau!***

gee ryder said...

yan,
k.g pn rasa mls sbb bju xcari pn...lg mau kuar duit...adoi
tp nama dh booking,camne tuh?

nasazfrog... said...

uihh pegi lah beb setahun sekalikan,, ko lolap mato yo kua duit... byk mane punkn... cmner la gaya baju ko nk pakai

achee_b165 said...

pegi jgn x pegi..ok la ada gak co wat dinner dll..x cm co aku...huhuh

~p-na mama oja~

Sayang_Liedz said...

baik pergi je bukan apa layan kan je la.... cari je baju2 lama2 yg ada gaya retro

nita said...

yan apa salah kuar duit skit..skang kan tgh sales..kalo akak sihat, mesti akak gi.

tak susah cari baju. skang smua fesyen kat kedai tu majority retro.

psst: tolong mkn utk bhgn akak yer thn ni.. hu..hu..i wanna go!

YanDarwisy said...

Dyla: baju mak yan, dah lame kene humban...kalau ader bley jugak kan. save cost tu. Pn Rocky sila

Kak G': Tulah kak g...tapi rasenye thn ni mcm x ramai jer yg pegi

Nasazfrog: tapi kalau pi dinner mesti kene kuar duit punyer..Mak nak juga mengerlip!

Achee_b165: Yer ker? Tapi ko kan dah keje 2 company kan?

Sayang Liedz: Baju lamer maner nak cekau tu...org skrg bukan nak simpan baju2 nolstagia...

Kak Nita: Akak pandai bergaya...byk idea. Ayooo fening wo!