Wednesday, March 31, 2010

Alam 30-an...Aerrrghhhh?!!!





Biaselah, nak masuk alam 30-an ni, aspek2 kesihatan mahupun kecantikan lebih menjadi perhatian tatkala garis2 halus dan pigmentasi mula kelihatan di sana sini. Sbg langkah untuk mengatasinya, aku telah menggunakan masker arang dr Cosway yg mana ianya sgtlah berkesan selepas shj digunakan. Aku dah hampir 2 tahun guna. Twice a week. Tapi bila masker dah kering, giler ketat nak tanggalkan dan time tu kita bleh nampak white head & black head yg melekat pd masker yg ditanggalkan. Memang puas hatilah setakat ni. Tak mahal, kalau offer dlm RM21. Dan aku memang penguna Cosway tegar. Dari penjagaan muka sampailah ke sabun basuh. Nak masuk 30-an ni, semua bab kene jenguk2 skit.


5 comments:

chugie said...

tul tu.. mcm2 kene jaga kan?? saya pun bakal masuk alam tu gak.. aduh!

DYLA said...

huhuhu.. yan, persediaan awal.

tapi dyla tak berani nak pakai masker. ok ke yan cosway nyer tu?? takut la muka jadi apa2.

asna cute said...

kak yan.. nti tunjukkan pack dia ek. tringin gak nk try satu. al-maklum la hehehe pengantin nie gatal nau nk cantik2 hehe

YanDarwisy said...

Chugie: dah nak masuk 30-an ni, mcm2 nak jaga. Luar dalam wanita kene tgk. nanti kita belajar sama2 ya

Dyla: tul dyla, elok. Yan ni pun muka sensitif jugak. tapi lepas pakai tegang giler. bleh nampak white head & black head kita. seminggu sekali mesti buat.

Asna Cute: Kalau sesiapa ada buku@ ahli cosway, bulan ni ader promotion. Nama dia "Clear Pore Deep Clensing Mask" tak offer RM28.

puterikurekure said...

ops mak ko! hahaha. terkejut tgk gambar mask tu.

takpe2. jaga kulit dari skarang. :)