Saturday, March 20, 2010

In Everning at Kopitiam...






At weekend, mesti bawak Darwisy kuar jenjalan walaupun sekejab. Lewat ptg singgah Alam Sentral repair hp aku yg memanjang jer memory phone full. Stress aku...nak bli yg baru memang tak der dlm budgetlah. Elok lagi. Cuma diserang virus menggila yg mintak di baling 3 meter dr aras meja makan. Sebelum tu, perut biaselah memberontak minta diisi. Baru we all perasan, pakai baju Manchester United. Memberi sokongan pd En. Husband dgn pasukan favorite'nya. Layan jugak, tapi kalau kalah, malas aku nak tgk. Tido lagi best!

6 comments:

gee ryder said...

mmg keluarga bola ni..
Moto selai jersey pn xde,bju2 club lgla, pnyela xminat..time world cup je dia lyn n time tu jugakla dia subscribe sport.bila dh abih,unsubscribe blk haha

Anonymous said...

Mlm ni mu vs liverpool. Cnfm gmax x lyn yan mlm ni.

Anonymous said...

Yg atas tu comment akak :) x tau naper x kuar column nama huhu

YanDarwisy said...

Kak G: Aper nak buat, sanggup berebut remote kalau ader game. Haiyooo. Untung arr kak G motor kureng skit bab2 club bola neh

Kak nita: Yan tau dah akak komen neh. kak, aper cer dgn sembang2 santai kita...? On ker?

Sharinginfoz said...

hmmm tukar colour ya.. apa-apa pun memang dah 5 tahun berjasa kan.. sayang kan...

Bayar Kad Kredit 5%

Keropok Terengganu

YanDarwisy said...

Sharinginfoz: Alamak yang..kamu salah N3. tapi tak per.. 5 tahun, mcm2 kenengan tuhh