Friday, March 19, 2010

Mula menjengah design langsir

Second hall-Ruang makan


Main hall


Minat juga yg ini, simple
Yg ni kang, tertarik dek anak aku, tah terburai...


Ni nampak cam bilik pengantin, tapi sweet jer!



Mula menjengah design langsir. Cadangnyer nak menukar langsir umah mak aku ni hah, tapi nak carik design yg simple2 jer tapi cantek. Sebelum ni tak pernah tempah langsir...semua mak jahit. Mak memang suke menjahit. Dia kata lebih sentimental value kalau kita sendiri yg buat. Itu ayat mak aku setelah ditranslatekan dr bahase jawe.. Suka bab2 fabrik ni, tapi kalau suruh menjahit, mau terjahit sekali jari ni. Itu tak kire lagik mutu jahitan yg bengkang-bengkok....berkedut sana sini.






y

3 comments:

aznitaz said...

camane gayanya mak yan ckp dlm bhsa jawa tu :) share la nak tau..

CuTeMiUt78 said...

eemmmm bagus la mak ko skee bab2 tu.. jimat beb.. dari tempah2 ni..
jemput ambil award khas dari blog aku k

~amalina~ said...

chanteknyerrr rumah....nak jugak rumah cmni!!!;p