Monday, September 8, 2008

Agenda pg Sabtu...






Pg Sabtu hari tu, kami sekeluarga (geli siut ayat ni) aku tukarlah. Kami 3 beranak pi kedai keta cause aku punyer radio keta buat hal lagi. Mlm tu aku dah sound system laki den "Ayah kene buat sesuatu supaya ibu dpt menikmati alunan irama hari raya dengan penuh nikmat dan ketenangan" Hubby pun tau aper maksud aku. Radio keta dia dah masuk 2 kali tukar amp. Awak nak jadikan keta ni panggung wayang ker nak siap amp-amp bagai? Bingit telinge aku... Hah ko! pg tu gak pi kedai radio keta. Cine tu kata wyring dia some thing wrong. Tulah suke sgt dok tokok tambah. Dahlah satu hari tu hujan lobat x henti. Next destination pi amik spec mata Pn. Rocky pastu terus ke kedai repair tv amik tv Pn. Rocky. Motipnyer satu hari dok satelkan masalah Pn. Rocky (duit rayer harap berlebih dr yg biasa)

4 comments:

~dyla~ said...

yan,
dyla ingat yan tukar seat kete tadi...

puan rocky tue suh pakai contact lens je la.. hehehehe

CuTeMiUt78 said...

ohh...radio rosak erk.. ingatkan nak service keta..

gee ryder said...

yan,
yo yo je c darwisy tu posing..dia ingt tu seat bru ayah dia ke hehe...menyengih jer..

pn rocky ni, byk nor halnye...ngalahkn org muda nk rya hehehe

YanDarwisy said...

Dyla : Nak tukar kusyen...wah maner dtgnyer duit tu? Nak Rayer lagi?

Cutemiut78 : Nak kene service pun iye gak. Nak rayer ni kan...Kete nak berjalan kene bg makan cukup2

Gee Ryder : Darwisy pi kedai ni dibuatnyer mcm kedai apak sedara dia. Pn. Rocky tu mmg mcm tu. mentang2lah yan ni anak dia. Dia buli habiss