Thursday, September 18, 2008

Alhamdulillah..


Alhamdulillah...rezeki buat aku sekeluarga!

Alhamdulillah...walaupun x sampai 2 bulan aku buat, aku nampak hasilnya. Semoga Allah permudahkan usaha dan temukan jalan buat aku. Duit raya ni beb...tapi kenelah berjimat cermat. Jgn dok boros...Betullah kata uplined aku Ena & Abg Wan...kita buat jer, kita akan dpt. Insyallah Allah maha melihat apa yg kita lakukan. Semoga ini menjadi satu semangat buat aku walaupun buat secara part time. Biar aper org nak kata tentang Hai-O ni, lantak pilah deme. Janji aku tau ape sebenarnya Hai-O ni. Sblm aku msk mmg pikir yg bukan2. Tapi bile dah belajar marketing plan dia, mmg cukup mudah, berkesan dan lumayan. X cayer ? X aper....Org dok cakap sana sini lantaklah. Janji ianya bukan sesuatu yg salah disisi undang2. Malah melahirkan usahawan yg dipimpin oleh mrk yg telah berjaya...Chup! Ke Bintang...!

11 comments:

DYLA said...

wah best nye yan.. byk tue duit raya..

YanDarwisy said...

Dyla: Tul Dyla, mule2 nak buat keputusan masuk Hai-O ni mcm2 dok pikir. tapi Alhamdulillah, harap2 Yan dan Hubby tak salah memilih pilihan utk tambah pendapatan secara part time...Yg Dyla bg msg hari tu pasal wife lecturer dan kawan edy tu, mmg betul.

fuadnis said...

wah..orang kaya baru!!tak bleh jadik ni..aku pn nak berbisnes gakle..takkan ko je sorang nak naik bmw ke..mercedes ke..akupun nak gak..

CuTeMiUt78 said...

wah..bestnya dapat duit raya erk.. eh,kata ada hantar email kat aku.. mana takdo pun.. jenuh aku tunggu tau

gee ryder said...

yan,pe lg shopping sakanla..
k.g nye komisyen tiap2 bln dia bank in je terus..

YanDarwisy said...

Fuadnis: Semua boleh, memula aku lagi x yakin dan kurang minat bende2 mcm ni. Tapi bila aku tgk marketing plan yg mmg mudah dan lumayan. Aku jadi minat, kalau kita fikir susah, mmg susah. tapi dah buat baru tau. Yg seronok lagi, setahun 3X pi melancong dgn Umrah. Ya Allah..aku nak sgt pi Umrah beb!

CuteMiut78: Ni email aku yan@duopharma.com.my ko sent email kat aku nanti aku reply.

kak G: Alhamdulillah..Kak G pun dah ader side income dah skrg. Bukan Senang nak senang, tapi senang nak susah...tul x?

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

wah seronoknyer dapat melancong gi oversea, rezeki-rezeki

Jh said...

cayalah yan.. jangan lupe kim salam org sana. hehe.. jangan lupe datang raya umah aku. rasa peyek aku buat sendirik.

DYLA said...

yan,
nak mintak maaf ni.. yan kene gi blog dyla utk jwb tag juge. heheh

nasazfrog... said...

perghh.... caya lah beb,, ok la tuh,, hasil usaha ko kan... wa seluty

YanDarwisy said...

Crazy Beauty : kalau dah achive, insyallah...rezeki dikongsi, kan?

Jh : Blehhh...ko dtg umah aku, aku blanjer lontong dgn lemang!

Nasazfrog : Machih....Ko pun bleh beb!