Tuesday, September 2, 2008

Jumpe kawan lamer..Hi Atie!


Mlm tu kami ke Pak Li Seksyen 18 Shah Alam


Terpotong sudah gambo anak aku

Weng..weng..mentang2 ayah ko x der

Father n Son

Tgk..aper ko buat ni Darwisy....? Kretip lah konon!

Ha bukak mulut hang besau2 biar nanti masuk nyamuk

Tempat yg dijanjikan Pak Li Seksyen 18, Shah Alam

Inilah Anak Atie, Tengku Irdina Tengku Arman

Atie with hubby dia, Arman

Budak ni x habis2 tgk brochure kereta tu. Ader duit nak bli ker?

Comelkan Kamelia Hezlin anak Kak Nita

Ni plak abg dia, Haziq. Dah bujang dia

" Tgk ni Darwisy, adab2 makan yg betul lagi tertip"

Kagum Darwisy tgk sampai terpejam2

Actually gambo ni dah last week, luper nak masukkan. Aku jumper Atie, officemate aku dulu, tapi skrg dah transfer kat CCM Marketing PJ. Aku deal dgn kak Nita sekali. Mlm tu kire bestlah borak2 dgn Atie...Maklumlah lamer x jumper. Byklah ceritanyer.. Best sesekali berjumpe.


11 comments:

~dyla~ said...

yan jumpe ati ek... ala sikit je gmbr anak ati tue tak puas nengok.

gmbr anak kak nita tu yg tak pakai puting takde ke yan?

sonok la sembang2 nagn atie tue.. selamba je bwk anak dia kuar mlm.

YanDarwisy said...

Dyla : Ha..ha..ha...Atie dah pandai bergaya skrg. Dia nampak skit matured. Gambar anak Kak Nita ader yg x pakai puting time tgk Dyla hari tu. Nanti Yan tgk erk..
Rayer nanti insyallah Yan nak buat open house, nanti Yan jemput semua.

green apple said...

caya la pak li, jln2 carik mkn tuuu.

fuadnis said...

ha yan..
bila nak menambah lagi??tak nak bagi darwisy adik ke?he..he..

gee ryder said...

serius lak c ati ni..dh gaya mak org dh tu yan hehe...

amboi cutenye kamelia ni...

YanDarwisy said...

Green Apple : Yan mmg suke makan kat sini. Tah aperhal tah.

Fuadnis : Kalau ader rezeki, mmg aku nak. Tapi blum ader lagi...

Kak G : Lepas ni kiter gi umah Atie, suruh dia masak laksa dia yg sedap tu nak x? Jahat kiter...

cutemiut78 said...

thanks ler sudi jengok blog kita, tapi yg yan komen tu link yg lama.. tak buka dah.. ni link baru kit k.. http://cute-miut78.blogspot.com

mama ranggie said...

comel bb tu..geram mama!

YanDarwisy said...

cutemiut78 : Yer ker? Nanti kiter letak kak list erk!

Mamaranggie: X lame lagi awak pun nak dpt baby. Jgn luper inform erk.

fuadnis said...

yan,
samalah kita..akupun lum ade rezeki nk menambah..cuba2 asik tak jadik2 jek..he..he..

YanDarwisy said...

Fuadnis : Ko biat betik? (betul)
X per..usaha tangga bomba. Cuba lagi erk!