Wednesday, February 4, 2009

KapteN GabaN

Husband aku sgt praktikal bab2 muka dia. Setiap 2 minggu dia akan kerah bini dia yg tak bersalah ni pakai masker kat muka dia. Lately ni dia sgt sibuk dgn kerja. Sebab bulan depan nak blikan rantai bini dia. Ha..ha..ha... aku jer memandai, tamak harta sepencarian. Dia pun x sempat nak memanjakan diri dia. Aku pun x cukup2 nak dimanja. Cehhhh! Sila geli ketiak dan tahan loya anda sebelum waktunya. Anak aku kalau nampak jer aku capai tiub masker ni, menggelupur dia lari takut. Dia tau apa akan jadi kalau dia terus dok lama disitu. Aku lagi gigih nak kejar2 dia pastu buat2 cekik dia. Aksi aku time tu mcm org gilakk! Mak aku marah tgk aku buli2 anak aku. Menyumpah seranah dia kat aku. Mak aku kata "Mak ko tu sakit...." tapi aku suke. Selagi x nangis, jgn harap aku benti.

Psst: Korang tgk masker tu, sgt x bengkang bengkok kan? Kalau dah darah seni tu, seni jugak. Tiada unsur penggunaan pembaris di sana o.k!


10 comments:

aznitaz said...

amboi2x sgt metroseksual si gmax ni..tak ku sangka.
haziq pun mencanak larik kalo akak tgh pkai mask ni..sian budak tu kot2 mimpi nnt tido.
kagumlah awat cantek jer mask itu dilumur ke muka gmax?

SUZIE APAI said...

hiks..slm kenl jgk! best+klAKO baca blog ni rupa2nyer...sblum ni pnh nmpk tp tak pnh terjah blog kamu!

YanDarwisy said...

Kak Nita: Dia poyo2 jer tu. Padahal Masket tu sepenuhnya hak milik bininya. darwisy plak beriya menjerit. mcmlah aku ni mak lampir

Suzie Apai: Salam...Ala biaselah tu. X kenal maka x cinta. Bluuupp!
Anyway thanks for visiting!

gee ryder said...

hahaha jd gaban yan wat...

yan k.g tringt yg aqeel meraung ketakutn msa 1st time pakai tu n k.g pn mraung kesakitan bla nk tanggal....gile pedih, hampeh tul laa...pastu trs pakai kt idung jer

RaFFLeSiA MeRaH said...

waaaaa.....rajinnyer dia mencantikkan asben sendirik...hiksss, tapi kan yan...akak pun penah watkan asben akak gak....huhuhuhu....suka dia, pas pakaikan masker tu mesti dia tertido sampai masker tu dah keras kat muka....muehehehe, sedar2 bini dia dah kejutkan suruh cuci muka.....

Hana said...

Yan, patutlah muka gmax licin jer yer.. rupa2nya Yan rajin wat treatment..hi..hi...

YanDarwisy said...

Kak G: Gaban..jgn x gaban! Tapi kelakar tgk Darwisy kelam-kabut lari takut!

Refflesia Merah: Syiok kan pakai masker, rase tegang jer muka kejab. adoyyyy....

Kak Ana: Celah manayer licin kak Ana? Dia lebih kurang jer dgn Yan. tapi dia bernasib baik, segala jerawat agak kurang menonjol..x berapa nampak sebab kulit muka mengaburi pihak lawan!

CuTeMiUt78 said...

wah.. tersangat rajin ko ya.. siap tlg pakaikan masker lagi.. heh..heh..heh..sure darwish bertempiaran lari kan

Jh said...

wakatau.. wakatau gaban gitu. aci tak tetibe aku teringat cite, satria baa hitam @ kamen raidaa black, dua cite yang aku sanggup ponteng skolah ngaji dan tinggalkan geng main getah petang2 umah wak mon. aku slalu gak airplay lagu kamen raidaa black ni ngan uchuu keiji gyaban kat KLfm. hehe.. siap promote lagik

YanDarwisy said...

CuteMiut78: Laki den pun nak bergromming jugak. Ado?

JH: Aku dah luper wei citer itu. Sure ko peminatnya kan? Bleh plak ko putarkan lagu tu kat konti. Mesti ramai yg terkenang....