Wednesday, February 11, 2009

Working arrrr? Public Holiday Ma....

Grrrrr....rrrrr!


Antara yg terlibat

Lengkap gitu!


Boleh tahan sambutannya!

Me, Karen n Kak Sha. We in 1 dept.

Goody Bags from us!


Antara participant yg hadir...


Aku dah mula ngantuk dr belakang ni.....


Mcm x biase plak kene keje time weekend? Memang pun...hampir 3 tahun aku x bekerja time2 weekend ni. So, last week on Thaipusam Day, aku kene keje. Selaku tuan rumah dan sokongan pd jabatan, aku perlu bg komitment jugak. Acecehhhh sgt skima dan tertib sungguh kamu!. Aku diberi jawatan utk mengambil siap sudut acara dan liputan penuh seminar ini. Alamak....memang keje aku la. Tak der hal punyer. Tapi sambutannya amatlah menggalakkan. Aku x yahlah er, type panjang2 Seminar aper ni, korang tgk jer gambar2 yg ader. Kan ke senang gitu....?

3 comments:

nita said...

amoi kak sha, komain lagi senyum meleret.

keje kuat yan nnt dpt bonus manyak kalo nk lagi smangat cuba nyanyi lagu MUH..lalala hari2 kerja..

YanDarwisy said...

Kak Nita: BONUS taik kuching, sarawak! Aku dah berasap nak tunggu ni. Nasiblah kak sha tu kira o.k orgnya. kalau x kenangkan bos, lantaklah!

gee ryder said...

nmpknye yan xde tanda2 nk benti ni hehehe...siap snggup keje weken ni...

yan cuba tnya kak nita,ayah dia ada x join :P,ada police dept tu hehe...