Monday, February 2, 2009

Kasut x kenal diuntung!


Tak sedar diuntung punya kasut. Seharian aku melecet dikerjakan kasut bertuah ni. Yg aku plak luper nak gigit belakang kasut ni. Ini petua org dulu2. Tapi actually berkesan jugak. Tah aper teorinya aku pun x tau. Smlm aku kerjakan voucher Jusco yg aku dpt. So tambah 6 henggit jer. Sebab kasut ni, ader sale 20%. Kalau x, tak denyer aku nak berbelanja lebih dek kerana sepasang kasut ke pejabat. Aku bukan bos. Kuli jer. Aku sedor....Tapi dah 2x aku dok ulang alik, dok us'ha kasut ni. Bila hati sudah berkenan, lautan api sanggup ku harungi. Sgt lorat perpatahmu ini Yan. Laki aku siap bg ayat semish lagi...
"Tu kasut atas meja tu nak buat pameran ker apa?"
"Kan ke ibu nak tunang esok"
Terpanah member....sajer jer!

11 comments:

nita said...

cantik yan..suka gak design camni tp apakan daya tak boleh dah nk melaram ngan heels..huhu..telan air luar udahler..

nasazfrog... said...

TU AH APSAL KO TAK GIGIT DULU, HA KAN DAH ASYIK MELECET JER... PAKAI STOKIN LA BEB,, AKU MINAT GAK KASUT CENGGITU TAPI KAKI BERISI, TUNGGU LA DAH MAINTAIN NAK JUGAK PAKAI.. YUHU... :)

YanDarwisy said...

kak Nita: Ala...x lama lagi akak bleh melaramlah dgn kasut cenggini tu. Lagi vouge..

Nazasfrog: Dulu time pregnant dan selepas pantang memang sedih. langsung kasut jenis mcm ni x bleh nak masuk. rase terhina pun ada... kecik hati aku!

alia said...

kasut mkn tuan...his...tak bleh d biarkn......ini la nasib klu tuan dia tak mkn kasut dolu...apa la alia tulis.......belasah

CuTeMiUt78 said...

la.. sapa suruh tak makan dia dulu.. hah kan dia dah makan ko plak..heh...heh...heh..heh.. anyway cantik la yan.. memang sseessuuaaii ngan ko

DYLA said...

yan, kasut ni mmg cantik.. tp dyla tak suai pakai kasut mcm tu la.. lg satu mesti kaki melecet.

RaFFLeSiA MeRaH said...

gigit dulu lerrr.....tapi kdg kalau gigit pun, tetap gak dia nak gigit kita balik, hiksss....

Jh said...

yEla Yan.. aku lepas bersalin ni dengan kaki2 ikut kembang tak turun2. Suke bebeno kasut cenggitu, last2 buat pameran kat rak kasut je. Sian aku.. Apepun, kasut ko memang bling2!

YanDarwisy said...

Alia: Tul tu! Kita kene menuntut bela. Kita jgn berdiam!

CuteMiut78: Aku ingat dia dah makan, rupanya belummm daaa

Dyla: Kaki Yan kalau pakai kasut terbuka, kaki jadi berhabuk. Mcm dyla x tau kita kene berjalan hampir 100 meter dr parking ke office

Refflesia Merah: Tahlah kak, tapi petua org2 tua. layan jugak. Tapi melecet juga!

JH: Ala...ko mesti bleh pakai punya! Aku dulu jgn haraplah nak melawa. Kaki sgt bengkak dan gemuk!

gee ryder said...

cntik yan mcm kst a.delon k.g yg dh bekubur tu

p-na mama oja said...

aloo...im back!! hehe!! lama x jelajah blog org...

weh, cun arr kasut kot... aku minat.. klu ikut kan byk kasut2 aku pesen cm tuh,muncung kt depan..mmbuatkn kaki aku yg lebar nmpka kocik...heh!!