Thursday, February 12, 2009

Welcome to My Bengong Day!

Adakah masalah kerja?


ke sebab muka aku makin penuh?


Tapi bila aku tgk si kecik, aku senyum sendiri!




Lately ni aku rase cam bengong jer...jgn tanyer kenapa. Aku pun x tahu sebenarnya.... Nak kata keje byk, memang pun. Nak kata badan letih, sometimeslah.... Tapi dlm this week aku weak skit. Mungkin aku kurang rehat @ byk pikir. Tapi bila tgk gambar si kecik depan mata ni, aku bleh tersenyum skit. Kalau x member sebelah siap tegur. Aper sebenarnya masalah ko ni Yan...? Nak balik tidooooooooo.....ha kau!


"Apesal muka u mcm tak happy Yan?"
"Tahlah...!"

10 comments:

aziefirdaus said...

darwisy nak dpt adik kot kak... :p

CuTeMiUt78 said...

uisshh.. napa ko?? tak sihat ke.. ko kena lebihkan rest kot

JM said...

biase ar tu kak..kdg2 mmg rase down je.. sume mende rase tak best...

rest byk2 kak..

SUZIE APAI said...

yan...take time to rehat2. stress tu namanyer. g oliday la....klu tak pun g spa,urut2 ckit...mesti semangat banget pas tu kan...

DYLA said...

yan,
ckp kat penghantar tu, pi telangkup je... hehehhe

aznitaz said...

yan, mesti lepas meeting smlm betambah2 tension nyer kan :)

sabor2..ni mesti x dpt bonus punya pasal ni. takkan lari gunung dikejar.

YanDarwisy said...

Azie Firdaus: Alamak...iyer ker..? Taklah. Akak tau sgt. Lg pun blum ader rezeki lg kot, kalau ader akak dah melompat dah!

Cutemiute78: Agaknyerlah. Tapi keje den melambak.... arghhhh!!! masak aku!

JM: Tak best kan? tulah pasal. Mcm seba x kena jer!

Suzie Apai: Adoiya, sgt suka banget aku kalau dpt urut. Tapi memanjang jer sibuk. Tapi bagus juga idea kamu! i will...

Dyla: Ader jer email hampeh aku nak kene jwb. Bonus lambat jugak! Aku benti kang!

Kak Nita: Mcm cilaker kan smlm? byk plak nak tanyer. Aku dahlah x der mood. Nasiblah bakal bos kpd bos akak, kalau tak, nasib kau cun wahai yg menanya... Akak, pasal BONUS, Yan mmg hanginnnnn. Aku nak berjolilah!

gee ryder said...

yan ni k.g tulis pe yg zam suh tulis tau, dia kata 'memang bengong pun' hehehehe...
dia ada kt seblh ni tgh tgk blog yan...pastu zam kata 'bla ko nk bepelukan ngn mages tu'

bls yan jgn xbls..basuh je dia tu

Hana said...

Yan, baik yan belasah je si Zam.. ada ke dia tanya bila nak peluk si Mages... kuang..kuang.. kuang..

Hana said...

yan belasah je si Zam.. ada ke patut dia tanya yan bila nak peluk si Mages.. Kuang..kuang..kuang..