Monday, February 2, 2009

Miss U Kak G'...

Sunyi sesangat!


Pakcik Ehsan rindu kat Kak G




Kami sentiasa merindui Kak G'



Kita lupakan kejab citer aku pi Sarawak erk. Sat jer....cause aku nak citer sesuatu yg agak sedih Hari ni, aku ke office mcm biase. Lepas parking keta, aku mcm tertoleh2 kereta seseorang. Aku lupa agaknya yg 'dia' dah resign. Aku berjalan terus naik office, aku lalu depan meja 'dia' mcm terbayang2 'dia' tgh bancuh milo kegemarannya dan kadangkala menikmati nasi lemak @ mee hoon. Tapi hari ni, aku kehilangan salah seorang sahabat baik aku. Kak G.... Tiada lagi gelak ketawa dan selalunya kami akan berkongsi cerita pasal lawak Din Beramboi kat Radio ERA. X dpt nak ungkap perasaan ini.
Buat Kak G, semoga lebih success dan good luck dgn apa juga yg Kak G lakukan. Bykkan bersabar dan jgn patah semangat. Yan dan kawan2 kat sini, sedia berkongsi cerita dgn Kak G. Lepas ni giliran Kak Ana & Kak Azlina. Semua yg nak resign, adalah sahabat baik. Tinggallah aku dgn Kak Nita. Kak Nita nak benti bg tau Yan erk..


Salam Sayang dr Yan, Kak Nita & Kak Ana.....
Saat ini, aku sayu sesangat!



6 comments:

DYLA said...

ayoo tu tmpt kak g tinggal kan... sedihnya yan... berkurang la geng yan nnti..

YanDarwisy said...

tulah, lepas sorang, sorang nak blah...sedeylah. mcm teruk sgt tinggal yan jer dgn kak nita kat sini. maruah o.k!

JM said...

huhuhuu

yg mane satu KAK G ni kak...

gee ryder said...

alahai yan menitis air mata ni lg..
adoi trgt meja ku itu, pc ku itu...
sedih smpai xterkata ni...
miss u too :(

k.g lalu je dpn duo pg td nk g mtg...trcari² gak kelibt korg...

kem slm kt pcik ehsan yan, ckp ngn dia dpt bonus jgn lupa, dh jnji tu nk sign hehe...

oh ya pg td pn k.g pch perut ngn din bramboi...td leh lama sket dgr smpai 2 babak lakonan

YanDarwisy said...

JM: Kak G yg kecil molek, lebih terampil tu. yg berbaju dan bertudung putih!

Kak G: Yer ker kak G. mesti sengih2sorang. Sian pakcik Ehsan, tanyer2 Kak G pg tadi.

aznitaz said...

yan, camana akak x perasan N3 nih. awat smua dlm gambor nmpk besar kecuali yan??
btw, really miss rozi as well. i wish that u can stay longer :( huhuhu.