Thursday, January 15, 2009


Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda
Yup! Done beb!

2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda
Kak G Ryder

3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih pemenang seterusnya

1. Org kata aku ni muka sombong. Muke je sombong, hati aku selembut hati kain tudung chiffon mak aku. Kalau dah mula sekali, aku dikenali dgn org yg sgt peramah dan pemalu. Pelempang skit!

2. Penyayang dan sgt setia. Tu sebab aku tolak mentah2 cinta Mawi. Hatiku telah dimiliki. Ya Allah...tahan jerlah loya kat hujung tekak korang!

3. Penyopping yg bijak berbelanja. Korang bleh faham x maksud aku? Sebenarnya kalau dah shopping x der nak buat research @ soal selidik! Dasar Boros, boroslah jugak!

4. Kebolehan berangan yg sgt dikagumi

5. Berborak, berkawan dan sgt diplomatik. Aper kes ko ni?

6. Suke kongsi cerita lawak. Nak2 lagi sejak Din Beramboi buat lawak menggelupur kat Era.

7. Penggemar coffee + coffeemate. Apekah?

8. Suka drive sambil dgr lagu kuat2. Jgn ader satu bunyik pun dtg dr luar, melainkan enjin keta aku.

9. Mudah sgt terasa hati! Lemau!

10. Mudah Kesian…. Kira aku ni berjiwa rakyatlah! Jemput muntah!


4.Anda perlu memilih 10 penerima award (DORANG NI SUMA CUTE² tapi mesin basuh aku pun cute gak!) seterusnya dan menyertakan nama mereka di blog anda-

Tak sampai 10 bleh ker?

1. Tuya
2. TJ
3. Rafflesia Merah
4. Azie Firdaus
5. Saper erk....?

8 comments:

aznitaz said...

mesin basuh cute? cam penah ku dgr di mana eek?..btw, setuju tu pecinta setia, lama tu dr pecintaan monyet betukar mjd manusia. kagum2x n so sweet

aziefirdaus said...

tima kasih ye akak atas award ni :)

YanDarwisy said...

Kak Nita: Tau x per, sapa kata cinta monyet x bleh sampai jinjang pelamin...? Tu pijam dr Syasya Din Beramboi.

Azie Firdaus: Jawab tau!

gee ryder said...

kalo diplomatik kena mtk jd PTD la ni hehe...xsesuai dh designer..

JM said...

tag ni kek kak yan kene beli..bape hinggit rege tag nih...ekekek

YanDarwisy said...

kak g: soalan yg hari tu pun keras nak menjawab. nikan pulak ptd. mau pitam

JM: bli jgn x bli tau!

Naz said...

salam singgah...

green apple said...

peh, tgh hot tag ni rupanya, dah masuk blog yang keberapa ntah ni semua tag yang sama.