Wednesday, January 14, 2009

Tumpang skit!


Ha...ha... ! Jahat aku. Aku buat dajal parking keta umah akak aku. Biarkan simen umah dia bercap-cap plak. Pasal aku dah sakit pinggang mengemop lantai posh keta. Biar umah aku bersih. Lagipun ko blum mengelap depan tu lagi kan? Kalau dia tau, mati aku kene jerit. Dia kalau jerit babu jual roti bleh tergolek masuk semak, terperanjat! Tapi jgn lupa. Anak2 dia mata2 gelap kat umah. Tali barut budak2 tu. "Ko mengadu dgn mama ko, aku campak selipar ko atas bumbung...beranilah ko"!

7 comments:

TuYa : said...

hehehhe..naya..adik beradik mesti ok nye..garajmu garajku jua...wakakakak..

Wife to Firdaus Ghazali said...

akak ni mmg lawak la...baca blog akak...sure gelak punya la...

fuadnis said...

ko memang nakal la yan..kah..kah..aku lak nak tumpang tanya..ko duk sdiri ke dgn mak ko yan??

aznitaz said...

yan ni mmg rajinlah. akak tgk porch keta umah yan mmg bersih. kilat jer. ke sbb tau kitorang nk dtg :p

YanDarwisy said...

Tuya: Biasak tu.. Berani dia nak tamak2 dgn adik bongsu dia ni. Dah biase dah kiter org ni... Garajmu, garajku jua. sedap gak tajuk tu kan?!

WtFG: Hello, thanks sudi singgah! Akak bab merapu memang pandai, tapi akak mmg cenggini..lahir dr hati tu tau!

Fuadnis: Aku dok dgn mak aku. Mak aku dok sorang. so aku dok dgn mak aku ringanlah kerja2 rumah. lgpun sian mak aku dok sorang. aku dah biase rapat dgn family. nasib laki aku sgt memahami.

Kak Nita: dtglah. bukan nyer jauh.kalau pi carefour singgahlah umah! ala kak, tu pun weekend yan x keje yan buat. dah tu sapa lagi nak buat

gee ryder said...

yan ni jiran yg berdedikasi n haloba namanye hehe...trskn usaha murni anda

YanDarwisy said...

Kak G: Untung tau! Dpt berjiran dgn sedara ni. Senang nak kaw tim'