Monday, January 19, 2009

Hantar keta pi gromming!


Yg tertuduh nampak samar2 jer!


Get ready nak masuk Spa!


Ermm.... gromming-gromming!


Dah Siap!



Aku nak hantar keta masuk Spa. Ingat aper? Org jer tau nak spa2. Keta pun tau nak berspa2. Aku nak pi basuh keta! Aku x bawak si kecik, pasal dia sibuk main mak2 dgn cousin dia. Azie anak buah aku ni bahaya skit! Suke bawak ajaran sesat kat anak aku! Tapi aku pantau jugak dan pastikan anak aku hanya bawak watak bapak yg mithali lagi bertanggungjawab bila dorang main mak2. So aku pi basuh keta sat!


Aku ni x pernah basuh keta dgn air tangan aku. Hinakah? Tak.... Pasal, aku hanya tau isi minyak, drive dan parking. Lain2 bukan dlm kontrak aku. Lagi pun bersih skit berbanding dgn hasil kerja aku. Tangan aku x berseni aku nak layan2 keta ni. Tapi akukan seorang yg diplomatik! Cinabeng lu! So, sbg seorang yg sedar diuntung, aku luangkan sedikit masa hantar keta pi spa. Lagi pun aku gak yg pakai, x kan member plak yg kene basuh. Hubby aku 2-3 minggu ni x sempat nak layan. Sibuk mengalahkan wakil rakyat! Nasib aku ni bini yg baik hati .... Wei, apa maksud ko ni?! Gggggrrrrrrrr.........


7 comments:

DYLA said...

yan duk dlm kete ke? dah cun ke lum tu yan?

gee ryder said...

kalo bwk darwisy, harus dia tlg bsh sama

YanDarwisy said...

Dyla: Yan x kuar pun. Muka serabai gilak! Aper yg cun? Keta? Mestilah... x puas hati aku jeling dak Nepal tu!

Kak G: Darwisy ikut, byk bunyik. Semua dia tanya. Lagipun dia dah biase ikut. Dia penakut Kak G. Time keta masuk dlm tu dia takut.Pastu sengih balik!

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh..sama la kita yarn.. hanya tahu drive, parking keta.. yg lain tak masuk kontrak

YanDarwisy said...

CuteMiut78: Ha..aku sgt malas. tapi makan sgt rajin. Itu keja laki aku.

aznitaz said...

ha..ha rajin gak yan bwk keta tu gi spa sorang2. akak kalo hubby x bwk kem salam jer lah. nsb baik pkai keta buruk jer..takdelah skt mata sgt..
tang ajaran sesat tu sama lah ngan haziq. ada ker suka main masak2, ni mesti keje kat nursery ni.

YanDarwisy said...

Kak Nita: Keta akak walaupun beli dulu dr yan, tapi still nampak baru.Yan pun risau jugak dgn Darwisy ni. Suke sgt nak main yg bukan2....Haziq bleh main dgn kamelia