Monday, January 12, 2009

Lemas @ Rimas...?

Nilah h/p bertuah itu....

Lately ni, aku mcm malas nak update blog. Tah, bahan cerita byk, tapi tah apehal aku bukan main malas nak update. Cause gambar dlm kamera x transfer lagi. Puncanya bateri kamera aku cam begik. Aku dah charge hampir 5 jam pun dia blink2 gak. Terus mematikan selera aku.

Dlm minggu ni gak hp aku buat hal. X bleh receive sms. Full memory! full memory! Kepala otak berjambul! Padahal dah 2 kedai aku pi servis. Dekat 50 henggit gak kopak. 50 henggit buat makan aku seminggu tau. Tu siap lunch kat Pizza Hut Giant Klang lagi + goreng pisang 7 bijik, singgit. Tu semua membuatkan mak rimas dan lemas.(Mulalah mak nak menyanyi lagu rimas ni...) X per, nanti kalau aku dah kaya, aku bli bateri. Hari tu beriya2 pi Jusco nak bli bateri, bateri x dpt baju 2 helai aku sauk. Apekah?! Bluppp......!


6 comments:

DYLA said...

dah mintak tukar baru tu yan....hehehhe.. dia mcm tau je tak lama lg nak dpt bonbon!

RaFFLeSiA MeRaH said...

yan...beli jer la yg lain....mesti lepas tu puashati dan x sakit ati....

gee ryder said...

yan nti kalo dpt bonus (kalo dpt), rembat je trs hp bru..pjm mata je cam k.ana hehe...

nita said...

la k.ana tukar henpon ker? camane duk sblh x tau ni? yan, tukar je lah tepon baru.

shiemz said...

salam perkenalan....rembat hp baru jer la... hehe:D

CuTeMiUt78 said...

tukar je yg baru.. habis citer.. yg lebih canggih manggih lagi..heh..heh..