Wednesday, January 14, 2009

Din Beramboi memang x bleh tahan!

Gilerlah dorang!


Aku sejak 2-3 minggu kene drive sendiri pi keje ni, dah mcm org giler dlm keta! Korang tau naper? Pasal tiap pagi aku mcm org gila ketawa sorang2 dengan lawak cipan DIN BERAMBOI aka SYASYA dgn AZNIL. Mcm bongok buat lawak! Ader jer modal dorang buat lawak. Aku x bleh tahan dgn DIN BERAMBOI. Lawak dia buat aku terbabas kat trafic light! Dah Polis Traffik tu ingat aku sawan pepagi gelak x henggat!.. Sudah tu, ginjal aku x bleh tahan. Kuwang hajorlah dorang....

Dah lah aku bawak earphone skrg semata2 nak dgr radio kat office. Pastu aku gelak sorang2 depan PC. Shantini yg mengandung 6 bulan depan aku ingat aku kene penyakit buatan orang. Takut dia tgk aku kang terkenan plak kat baby dia. Tapi aku memang minat kat DIN BERAMBOI ni sejak dr THR lagi. Asal balik sekolah time aku form 3 dulu, cepat2 pasang radio. Menggelupur aku gelak. Aperpun DIN BRAMBOI dgn AZNIL memang pakej terbaik utk ERA.

Siotlah dorang......


8 comments:

gee ryder said...

mmg lawak gilo la yan...k.g pn duk tergelak sesorg, org dpn duk usha je ikt cermin...
yan xtgk rncgn dia ngn sharifah shahira n zul yahya tgh mlm buta tu dlu...lpa la nama show tu...ntah pape k.g kdg duk lyn show tu sesorg...sbb nk tgk lawak sengal dia tu...

DYLA said...

dyla tak penah dgr lg.. mmg lawak ke yan?

YanDarwisy said...

Kak G: Tul kak G, dia memang lawak. muke selamba sengal jer. Yan miss kot program tu. Tapi kak G yan dah dpt bayngkan dah lawak dorang. Bongok arrr!

Dyla: Lawak Dyla, kalau kiter tension pepagi, bleh hilang..Tapi tulah sampai kul 10pg jer plak!

alia said...

wah salah satu cara promosi .... lepas nie alia pung nak layan thr la...dulu dengar era...dh tak best..skrang nie sinar fm....

psitt:ini bleh dapat bayaran dari thr...sbb promosi :p

CuTeMiUt78 said...

heh..heh... aku pernah dgr gak sekali.. memang lawak dan sempoi je kan dioarang ni.. uish yarn bahaya la ko ni smpi terlajak kat traffic light..

YanDarwisy said...

Alia: memang minat dgn lawak spastik mamat ni. haruslah promosi kasi akak jugak. Akak dah baik punyer promote ni tau!

Cute Miut78: best sesekali layan lawak dia ni. cuba ko layan..mau ko gak tersengih sendirik!

aznitaz said...

betul yan. mmg lawak giler. bodoh betul la si din ni. tp salute lah sape berani belakon ngan dia. amacam yan. ada berannn?

YanDarwisy said...

Kak Nita: yan takut yan x bleh tahan gelak nanti. Pastu dia tembak2 plak dgn lawak dia, tambah nak tergelaklah jadinya. kelakarlah bab berlakon dgn dia tu...tadi yan dgr. nak pecah perut.