Thursday, January 29, 2009

Family Trip, Sarawak.

Si kecik ni sgt suka!


Muka aku x cukup rehat!


Nilah selaku Ketua Pelancong kita,
Acik Intan


Aper2 hal kita discuss dulu!


Antara mulut2 yg bakal rabak dan riuh rendah!


Kita decide nak dok kat atpartment ni
Wesberly, Kuching Sarawak



Pikir, jgn x pikir...pokoknya ongkosnya shj pak!




Hi n salam....
Lama aku x jenguk blog! Syiok bercuti mcm aku plak yg nak raya.
Aku nak upload gambar pi bercuti... tapi anak buah aku Ira Sumbat sibuk nak download kat pc dia. Sbg seorang yg bertolak ansur dan lagi sopan santun, aku malas nak berebut dgn budak2 kecik ni. Bukan lawan aku pun. Aper barang aku nak bertekak dgn takat2 budak kecik ni. Kang kata aku ni kejam banget! O.k, aku mulakan dulu dengan persiapan we all satu family bercuti ke Sarawak sempena cuti CNY yg lepas. Family trip ni we all mulakan dgn minit mesyuarat yg diketuai oleh akak ipar aku yg sulung Kak Intan. So nanti baru slowly2 aku edit gambor percutian keluarga yg penuh kenangan selama aku berada di Sarawak. Memang best dan seronok! Let go!




5 comments:

DYLA said...

wah syok nyer yan gi bercuti...

tak sbr nak tgk gmbr..

aznitaz said...

cepatlah yan update..nak tengok.

gee ryder said...

comelnye darwisy, kemain suka dia xsabo dh...

tu la ingtkn gmbo kt umh pjg swak, upenye umh pjg rantau pjg bru hehe

JM said...

wahhhhh..jauh nye g bercotiii....

CuTeMiUt78 said...

wah..bestnya g serawak