Tuesday, November 4, 2008

Menjawab Tag Kak G'

Ader gambar baru layannnn



Best gak layan tag2 ni kan....? Memandangkan kami bercintan-cintun selama hampir 15 tahun, memang byklah lagu2 yang menyemarakkan lagi percintaan kami. Adoi...jiwang lencun x henggat beb!. Sebab kalau time gaduh, lagu lain. Time rindu membara mcm impak maksima, lagu lain. Ha..kerjenyer dok menyalin lagu bawah meja. Cikgu Math suruh salin formula, itu kerje aku. Siap member sebelah tanye soalan mcm nak mintak penampar "Aper ko tulis ni woi ader bunge2 kat tepi"


1. Awal bercinta: Sejiwa - Spring, Poyo!
2. Pertengahan bercinta: My All - Mariah Carey,
(time ni upp skit lagu omputih)
4. Bergaduh : This I Promise U- NSYNC, Jijik tul...merah mate konon tahan merajuk!
5. Bertunang : Kau Kekasihku - Mak Iti
Hak Tuiiiii! layan gak Mak Iti aku ni. Ni time tu je..
4. Nak Kawin: Permata Buat isteri, Kopratasa. Ni pilihan Laki aku. Kire Insaf sekejab!
6. Skrg : Ku Merindu: Ella & Shah - Ni best! Same2 nyanyi utk permata hati kami!


* Diharap Kak Gee amatlah berpuas hati erk. Memang time bercinta sgtlah menggelikan hati kami. Tapi kami bercinta dr sekolah beb. Esok2, akan aku tunjukkan ader 2 buah kotak berisi gambar2, kad2, hadiah, bunge kering masih simpan....kata kau kunci cintamu dlm hatimu...ha amik!









3 comments:

gee ryder said...

hahahaha yan...lawak giler!
lgu kopratasa pn jd...hehe..tp ok gak lgu tu yan hehe..mmg muhasabah diri la...tu maksudnye jemek pesan jgn durhaka yan hahaha...
pastu spring tu mmg jiwang karat melekat abis la tu hehe...

anyway, tq so much!

achee_b165 said...

wahh... lama ko bercintan cintun yan.. kalah mak, mak 6 thn jer... pepehal yg pnting kekal ke akhirnya...aku pn x jwb lg tag nieh...byk lagi utang tag nih...byr yg lain dlu...hehe!!

~mamaREDZHA@p-na~

CuTeMiUt78 said...

wah..lamanya korang bercinta cintun erk.. lawak ler.. lagu kopratasa pun jadi.. ok gak kan lagu tu...