Wednesday, November 19, 2008

Seseorang yg sgt malas...?

Muke malas...seawal pagi


Minyak dah kong Yan ni oiiii....


Adoiya...beratur lagi ka?



Seseorang yg sgt malas...?
Wah? steatment bleh buat org keliru ni. Kang x pasal2 jadi cam Melodi. Aku memang sgt malas nak pi isi minyak... Kalau drive nak menonong jer. Malas nak benti2. Nak2 lagi kalau jalan nak menuju ke balik umah. Kalau isi biar sekali penuh utk pi kerja seminggu...Bukan apa, malas nak turun, slot dan pam. Ko nak buat tangki minyak petrol blakang umah ker Yan....?




9 comments:

nasazfrog... said...

muka malas ke cam ceria jer... muka malas monyok beb... hihihi,, minyak turun lagik kan ok la tuh... :)

DYLA said...

yan,
kalau dyla pepagi dah merah gitu terus hangin satu bdn la....

YanDarwisy said...

Nasazfrog: Tulah pasal...hampeh tul. Pepagi dah monyok

Dyla: hangin gak, tapi kene gak pi isi, takut nanti tolak sendiri...

RaFFLeSiA MeRaH said...

samelah...akak pun kalau boleh nak balik umah terus, kalau dtg keje pun, nak terus sampai kat opis...x kuasa nak nyinggah2 kat station minyak...so, langkah seeloknya weekend tu pastikan minyak berisi dan tahan untuk seminggu....

gee ryder said...

sama cam k.g mls nk isi myk...selalu kena sound ngn moto kalo tba2 dia bwk, merah..tp kena ke k.g, k.g sound dia blk hehe..

PuteriSatu said...

yan...yan bawak gen2 gak eh...? tul tu...klu minyak dah nyala tu...hilang mood segala bagai kan...

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. tak nampak pun muka kemalasan ko tu.. happy je.. betul la yarn.. klu pagi2 tgk minyak merah je.. addduusss.. amat bercchhhiinnnttta nya nak g isi...

YanDarwisy said...

Refflesia Merah: Memang pun kak. Yan pun gitu. Malas nak menyingah2.

Kak G: ha'ahlah kak g. Org lelaki memang gitu. kalau kita membebel mcm mak enon, tapi dia pak enon

puterisatu: ha'ah lah kak. alhamdulillah, tu jer yg yan termampu buat masa ni. samalah kita erk?

Cutemiut78: aku kenalah pandai berlakon skit. tapi dlm hati bercinta nak turun isi minyak..

Afeeq said...

kak isi diesel je la kt doupharma tu..
tmpat acai slalu isi myk forklif..huhu..