Tuesday, November 11, 2008

Nak Bukak Kedai Kek Pulak....?!

Stationery

Company Logo


Tak der maknenyer...usahlah deme berharap. Masak pun ala2 jer, nak buat kek2 bagai. Aku ader satu cilent (Ceh..dah pandai berclient2 dah skrg) nak mintak buat 'rebranding' kedai kek dia. Ala..kedai kek dekat2 umah aku tu jer... Dah 4 thn bukak kedai kek. Logo dgn design kedai pun x ado...Apekah?


So kebetulan, kek dia sedap dan akak ipar aku tempah 1000pcs Cup Cakes utk Majlis Berkhatan Heykal nanti. Dia mintak aku buat design utk kedai dia...Nama Kedai dia Kedai Kek Mawar. Tah..minat benor dgn bunge mawar kot. Rezeki hujung tahun...alhamdulillah!


* Bleh korang2 komen skit? Ala buat geli2 jer....chup! Layan..



6 comments:

RaFFLeSiA MeRaH said...

KOMEN AKAK ----> CANTIKKKK....AND SO SWEETTTTTT....

DYLA said...

cantek.. simple, kreatif la yan... kaler pun ok...

kedai kek mesti la ada kad yg simple & nampak bersih mcm ni.. kalau ye ye sgt design tak suai la ngan kedai kek, tu namanya kedai kek semak plak k..

dari 5 bintang, dyla bg 4 1/2bintang. (amik ayat ahmad kasan dlm sehati berdansa.. heheh)

YanDarwisy said...

RM : Wah..pengomen pertama tu... Macihlah kak. Sajer buat2 keje part time. Yan ni keinginan tinggi. So kenelah buat sesuatu..

Dyla : Tul tu Dyla, Thanks yer. Kak Maz tokey kedai pun dah cakap, biar simple tapi sesuei... Ala sajer suke2!

CuTeMiUt78 said...

ok ler tu yarn.. nice n simple.. cantik gak ko designkan...ssseessuuuaii sgt

gee ryder said...

k.g mmg suka yg ni drp yg lain tu...konpem kedai dia laku sok yan...jgn lupa mtk komisyen sket yan kalo dia untung hehe...

Jh said...

wah.. aku tau sangat kedai kek ni. koordinat pun buleh tau. hehe.. apepun, terasa macam nak makan je muffin pandan siap dengan bunga mamar kudup tu. kiut. mesti akak tu bagi je kek free utk ko nanti. chaiyo2!!