Thursday, November 13, 2008

TaG lagi ker ni?

TaG lagi ker ni? Yer...tapi simple jer, sajer suka2...
Buat satu jadual bertulis yg benar lagi suci kesahihannya tentang...
"Seawal celik mata kita - masuk keja - sampailah ke terlelapnya 2 bijik mata"...bleh?

6.30am-7.30am : Bangun, mandi, solat, bersiap

7.30am-8.00am : Drive ke office..weng..weng! (Kadang2 Hubby hantar)

8.00am-8. 25am: Parking, punchcard, berjalan sejauh 500 meter.

8.25am-8.40am : Breakfast depan pc, on pc, tgk blog sampai buat2 terlupa tgk jam, Spot check tray. In n out keje2 aku. Maner2 keje yg urgent.

8.40am-12.55am: Layan keje yg x pernahnya habis sambil buat lagi secawan coffee@ teh serai wangi disaksikan lingkaran biskut Hwa Tai yg beraneka rupa dan rasa. Sambil tgn dok u'sha2 mouse dan keypad

1.00am-2.00pm: Melantak time.. with my officemate Kak G, Kak Ana, Kak Nita(skrg MC cause ader masalah kesihatan). Sambil sok sek2, biaselah pompuan. Antara tempat biase Food Court Jusco, Kedai Makcik Pahang, Pak Li, Food Court Giant, kengkadang kalau malas kuar, kirim autie cleaner bli kat kedai mak depan tu (Dyla, sila kenangkan kembali saat2 manis bersama warung mak)

2.10pm-5.45pm: Sambung keje mcm biase, curik2 layan blog, solat, layan tea time, sambung keja lagi...dan lagi...

5.45pm-6.15pm : Drive ke rumah

6.15pm-11.00pm : Mulakan kerja sebagai suri rumah, solat, layan suami dan anak, pi class kalau ader appoitment.

11.00pm-11.30pm :Bersiap nak pi tido, nak tidokan si kecik blum tentu kul 11.30 dah titun...

Itulah sebahagian dr kehidupan aku, walaupun sederhana tetapi aku cukup bahagia
Alhamdulillah.....


Aku nak Tag siaper erk....

  1. Kak G
  2. Dyla
  3. Cutemiut78
  4. Anis
  5. Yayan
  6. Fina

Chup....!Layannn.....



8 comments:

CuTeMiUt78 said...

oh... kena tag erk... emmm. nnti kita buat k.. kena cover beb.. takleh nak blogging sgt..heh..heh..heh

DYLA said...

ayooo yan.... kedai makcik pahang, ku rindu lauk mu.. huhuuhu

achee_b165 said...

hoho..tag lg...huuh!! utang byk, bz bz bz!!

tol la kna cover gak, kang kantoi asyik blogging jer berakai..hehe!!

nnti ada peluang aku wat ek!! hehe!!

~mamaREDZHA~

achee_b165 said...

yan... aku pn ada tag utk ko... heheh!! sama2 leh yer, wat homework!!

~mamaREDZHA~

gee ryder said...

yan, kta ni lbh kurg sama jela yg ofis hr tu...hehe

RaFFLeSiA MeRaH said...

padat sungguh yerrrr jadual hariannyerr....apepun enjoyyyy...

fuadnis said...

beressss!!!!!!!

atuk santai said...

halo